3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Sosyal Medyanın Silahşörleri

12 Ekim 2019, Cumartesi 10:06
Sosyal Medyanın Silahşörleri

Yıllardır ülkemizin başına bela olan terör örgütleri Kürt’lerin haklarını savunuyoruz maskesi takıp en büyük zararı Kürt kardeşlerimize vermiştir. Yaptıkları kahpe saldırılar İle kundaktaki bebeklere dahi kıyan eli kanlı teröristler Kürt’lerin haklarını savunamaz. Ülkemizin başına diş güçler tarafından desteklenerek bela edilen terör gruplarından artık kurtulma vakti gelmiş geç bile kalınmıştır. Kaldı ki ; ABD Başkanı Trump kendisinden önceki başkan Obama’yı PKK’yA destek olmakla suçlamıştır. Oysa biz sultan Ahmet’te gezen turist değiliz Türk milleti her şeyin farkındadır. Kendisinin gönderdiği tırlar dolusu silahlar bir mahalle düğününe mi gitmiştir?
Dün obama bugün ise Trump hepiniz yarın bilmem kim hepiniz aynısınız. Güçlü bir Türkiye’den korkuyorsunuz. Ortadoğu’da yeni bir dünya haritasını çizmek için  Yavrunuz İsrail’in projesini hayata geçirmek için yaptığınız 50 yıllık plan tutmayacaktır. Türk’ün Kürt’le , kürdün Türk’le asla bir sorunu yoktur olmayacaktır. Bizi bizden ayırmaya gücünüz yetmeyecektir.
Tüm dünya biliyor Kİ ; Vatan söz konusu olduğunda hiç bir şeyin bizler için bir önemi yoktur, Bugün terörü bitirmek için yaptığımız sınır ötesi operasyonlarına karşı çıkmak terörden yana tavır koymaktır.
Sosyal medyadan operasyon karşıtı paylaşım yapan, Bilgi kirliliği ile içimizde kargaşa çıkarmak isteyenler olacaktır. Bu sanal silahşörlerin de dağdaki eli kanlı terör örgütlerinden farkı yoktur ve bunlara karşı dikkat edilmelidir.
Türk ordusu gittiği her yere barış ve huzur getirmek için gitmiş kızıl elma düşüncesi ile hareket etmiştir.
Türkiye niye oraya girdi diye bugün bangır, bangır bağıranlar yıllardır sus pus olmuş terör örgütü Türkiye’ye niye saldırıyor diye sormamışlardır oysa zaten faili kendileridir.
Askerlerimiz yine bir tarih yazarak barışı sağlayacak ve terör örgütlerini bitirecektir.
Rabbim Mehmetçiklerimizin ayağını taşa değdirmesin. Vatanımızda gözü olanın dirliğimiz ve birliğimizi bozmak isteyenlerin dirlikleri ve huzurları bozulacak bertaraf olacaklarıdır. Bu millet mukaddes bir millettir ve bu ordu dualı bir ordudur.
Bu süreçte sizlerden ricam sosyal medya üzerinden demokrasi barış gibi süslü kelimeler kullanıp aramızı bozmaya çalışanlara karşı tedbirli olmak gerekmektedir.
Bu yüce milletin vatan sevdasının önüne geçen başka bir sevda yoktur.
Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin...
Hedef kızıl elma....
SAYGILARIMLA

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.