3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Yarışmacının Denizlispor İle İlgili Sözleri Yarışmaya Damga Vurdu

Yarışmacının Denizlispor İle İlgili Sözleri Yarışmaya Damga Vurdu
ATV ekranlarının sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in 836.yeni bölümünde Denizli’den Hatice Kuzu isimli yarışmacı katıldı. Kuzu, yarışmadan 15 bin lirayı kazanırken Denizlispor ile ilgili sözleri damga vurdu.

Denizli’nin Pamukkale İlçesi, İstiklal Mahallesinde ikamet eden 34 yaşındaki Hatice Kuzu, ATV’de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu ‘’Kim Milyoner Olmak İster’’ adlı yarışmaya katıldı. Ticaretle uğraştığını söyleyen Kuzu, “işim gereği seyahat halindeyim yeni yerler  yeni yüzler keşfetmeye çok açık bir insanım. Uzun zamandır, heyecanla takip ettiğim yarışma izlerken belirli bir noktaya kadar gelemiyorum ama burada heyecanımı kontrol edebilirsem aynı başarıyı gösterebilirim diye düşünüyorum. Ekran başında bundan 2 yıl önce 125 bini gördüm, jokersiz. Bir iki soruyu geçersem problem yok. Yarışmak en güzel duygu fakat onun dışında burada olmak herekse nasip olmuyor bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum.

DENİZLİSPOR KAZANDIĞINDA BİZDE KAZANIYORDUK

Hatice Kuzu, yarışma esnasında İmirzalıoğlu’nun sorularını yanıtlarken, ‘bir kadın olarak market açtım ve çalıştırıyordum. Bir süre sonra bir kadın için çok zor bir iş olduğunu anladım. Geceniz yok, gündüzünüz yok, tatiliniz yok ama yine çalışmak gerekiyordu.’ Diyerek anlatmayı sürdürürken,  İmirzalıoğlu’nun ‘’para kazandınız mı bari’’ sorusuna, ‘evet, hele Denizlispor kazandığında bizde kazanıyorduk. Esnaf kazanıyordu. Sonra Denizlispor düştü. Şimdi, O Sene Bu Sene diyerek inandık ve tekrar süper ligde. Denizlispor kazandığında Denizli kazanıyor’ demesi, bir kadın ve esnaf gözüyle Denizlispor’un şehre ne kadar büyük bir getirisi olduğunu yeniden gözler önüne serdi Yıllardır özellikle haber sitemiz, ‘Denizlispor kazanırsa, şehir kazanır, Denizlispor kazanırsa, esnaf kazanır, Denizlispor kazanırsa, işadamları kazanır örneğini daima gündeme taşıyorduk. Denizlispor adı ile Denizli’nin adı duyuluyor, Denizlililer kazanıyor, şehrin kıymeti ve değeri artıyor. Bu yüzden Denizlispor Markasına her Denizlilinin sahip çıkması ve desteklemesi gerektiğini Hatice Kuzu ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu’nun yüzüne karşı söylerken tam da zamanında yerine cuk oturan bir mesaj da vermiş oldu. Denizli’den yarışmaya katılan Hatice Kuzu 15.000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

kaynak mericulukus.tv

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!