3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Vali Hasan Karahan’ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı

Vali Hasan Karahan’ın İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı
Denizli Valisi Hasan Karahan 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için mesaj yayınladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamasına göre 2019-2020 eğitim öğretim yılı 9 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak. Denizli Valisi Hasan Karahan  İlköğretim Haftası Kutlama Mesajı yayınladı.

İşte Karahan’ın o mesajı:

“Eğitim Camiamızın Değerli Üyeleri; Saygıdeğer Anne ve Babalar;Sevgili Öğrenciler;

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ ün “Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur” ifadesinin kılavuzluğunda cennet ülkemizin aydınlık yarınlarının, Aziz Milletimizin istikbalinin emanet edileceği çocuklarımızın ilim deryasına kulaç atacağı bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın heyecanını yaşıyoruz.

  Bugünün dünyasında yeterlilik ve güçlü temsil için nitelikli ve donanımlı insana ihtiyaç vardır. Çağın ruhunu doğru okumak ve insan kaynaklarımızı doğru yönlendirerek etkin kılabilmek için bilgece dokunuşlara ihtiyaç vardır. İşte okul sıralarındaki çocuklarımız ihtiyaç duyduğumuz nitelikli insan ve bilgelik profilinin kaynağını oluşturmaktadırlar.

Ülkemizin her alanda daha da güçlü bir şekilde uluslararası alanda temsil edilmesi hiç kuşkusuz iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Bu da çocuklarımızın nitelikli bir eğitim almasıyla mümkündür.

Birbirinden Kıymetli Öğretmenlerimiz!

 Ülkemizin geleceğinin mimarları olduğunuzdan şüphemiz yoktur.Öğrencilerinize bilgiyi aktarmaktan ziyade bilgiye ulaşmanın ve onu paylaşmanın yollarını göstereceğinizden, çağın gereklerine vakıf, özgüveni tam, hedefini bilen şahsiyetler olarak yetiştireceğinizden eminim. Bu zor, meşakkatli fakat kutsal görevinizde sizlere başarılar diliyorum.

 Çok Değerli Anneler ve Babalar!

 Eğitimin ailede başladığı, okulda geliştiği ve toplumda olgunlaştığı gerçeğinden hareketle bin bir cefa ve fedakârlıkla büyüttüğünüz ciğerparelerinizin geleceğe hazırlanmasında okul yönetimleri ve öğretmenlerimizle sürekli işbirliği sağlayacağınıza inanıyorum. Çünkü çocuklarınızın ilk öğretmenleri ve onları en iyi tanıyanlar sizlersiniz. Dolayısıyla onlara güveniniz, güven veriniz, başarısızlık durumlarında onlara umut aşılayıp hayata bağlayınız.

Umudumuz, Geleceğimiz, Sevgili Öğrencilerimiz!

Sizleri gönülden seviyor ve güveniyoruz. Eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarılarınızın  devam edeceğine  inanıyor,   eğitim- öğretim hayatınızda  kendiniz, aileniz, memleketiniz, ülkeniz ve tüm insanlık için faydalı çalışmalara imza atmanızı bekliyoruz. 

 Bu duygu ve düşüncelerle 2019-2020 eğitim-öğretim yılının İlimize, ülkemize ve eğitim camiamıza hayırlı olması temennisiyle, öğrenci ve öğretmenlerimizin ‘İlköğretim Haftası’nı kutluyor, başarılarla dolu bir yıl diliyorum.”

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!