3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

PAÜ Yeni Öğrencilerini Karşılamaya Hazır

PAÜ Yeni Öğrencilerini Karşılamaya Hazır
Pamukkale Üniversitesi, 2019 – 2020 Akademik Eğitim Öğretim Yılı’nda kayıt yaptıracak öğrencileri için hazırlıklarını tamamladı.  PAÜ ailesinin yeni üyeleri Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde kurulacak ‘irtibat masası’ ile karşılanacak ve yeni kayıt haftası boyunca sürekli seferler ile Kınıklı Merkez Yerleşkesine taşınacak.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni kayıt yaptıracak öğrencilerin ve ailelerinin rahat bir şekilde kayıt işlemlerinitamamlayabilmeleri için gerekli önlemlerin alındığı kayıt haftası 19-23 Ağustos 2019tarihleri arasında gerçekleşecek.

2019 – 2020 Akademik Eğitim Öğretim Yılında ilk kez kayıt yaptıracak öğrenciler için tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında uygulanmak üzere oryantasyon programını hazırlayan ve uygulanmasına rehberlik edecek olan Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDREM), programın ilk adımı olarak karşılama ekibi ile birlikte Yeni Kayıt Haftası (19-23 Ağustos 2019) boyunca Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde kurulacak yeni kayıt irtibat masasında yeni PAÜ’lüleri bekliyor olacak. Yeni kayıt irtibat masasında gönüllü öğrenciler hafta boyunca yeni kayıt için gelen öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Kayıt Haftası Boyunca Ulaşım Sağlanacak

Kayıt işlemlerini gerçekleştirmek üzere üniversitenin tahsis ettiği servislerle,Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminalinden PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesine yönlendirilen öğrenciler, burada yer alan Rektörlük Binası giriş katında oluşturulan kayıt alanında işlemlerini tamamladıktan sonra, tekrar servislerle dönüş için terminale ulaştırılacak. Ayrıca Rektörlük binasının girişinde üniversiteli olan öğrencilerin kayıt heyecanını paylaşan veliler için debir bekleme alanı oluşturulacak.

Rektörlük Binası giriş katında oluşturulan kayıt alanında kurulan bilgilendirme masalarındaPDREM’in görevlendirdiği gönüllü öğrenciler, üniversite hakkında merak edilen detayları Yeni PAÜ’lülerle paylaşacak. E-kayıt yaptıran öğrenciler ise oryantasyon programının ikinci adımı olan oryantasyon haftasında (16-27 Eylül 2019) kendi bölümleri/anabilim dallarında veya Yabancı Diller Yüksekokulunda düzenlenecek üniversite tanıtım sunumları sırasında oryantasyon setlerini edinebilecek.

Yeni kayıt haftası ile ilgili ayrıntılı bilgi için:

instagram.com/paupdrem

twitter.com/paupdrem

facebook.com/paupdrem

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!