Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Pamukkale’de Ralli Heyecanı Başlıyor

Pamukkale’de Ralli Heyecanı Başlıyor
Pamukkale Belediyesi, önemli bir organizasyona daha imza atmaya hazırlanıyor. Eylül ayında yapılacak olan Dünya Ralli Şampiyonası’na hazırlanan Türk sporcular 31 Ağustos- 1 Eylül tarihlerinde Pamukkale Rallisi ile şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlanma imkanı bulacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, amaçlarının Dünya’da ilki gerçekleştirmek olduğunu söyleyerek, “İlk kez bir ralli balondan ya da paraşütten izlenebilecek. Pamukkale Rallisi ile daha büyük projeler için adım atmış olacağız” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçeyi dünyaya tanıtmak adına önemli çalışmalar imza atmaya devam ediyor. Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı ikinci oturumunda alınan karara göre 31 Ağustos -1 Eylül 2019 tarihlerinde Pamukkale Rallisi yapılacak. Konuyla ilgili olarak Pamukkale Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Ege Otomobil Sporları Kulübü arasında protokol imzalandı.

ÖZEL BİR RALLİ OLACAK

Organizasyonla ilgili bilgi veren Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Özer Yüce, Pamukkale Rallisi’nin spor camiası açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, “Biz katılımı 40 araç 80 sporcuyla sınırlı tuttuk. Daha çok talep var. Ancak ilk olduğu için sınır koymak zorunda kaldık. 31 Ağustos’ta başlayacak olan rallide şehir merkezinde start ve yine şehir merkezinde ve Pamukkale’de seyirci özel etapları yapılacak. 1 Eylül Pazar günü de Haytabey ile Irlıganlı arasındaki yaklaşık 11 kilometrelik alan turlanacak. Kocaçukur’da da ödül töreni yapılacak” dedi.

AMACIMIZ ULUSLARARASI ORGANİZASYONLAR YAPMAK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, projenin kendisini çok heyecanlandırdığını belirterek, “Pamukkale Rallisi adıyla yapılacak olan organizasyon Eylül ayında yapılacak olan Dünya Ralli Şampiyonası öncesi Türk sporcuların son antrenmanlarının yapabilecekleri özel bir organizasyon olacak. Pamukkale adı dünyada çok bilinen bir yer. Biz de burada bu tür organizasyonlar yaparak bu bilinirliği de artırmak istiyoruz. Amacımız ise Pamukkale’nin ulusal ve uluslararası organizasyonların yapıldığı bir yer haline getirmek. Pamukkale Rallisi’nde Dünya’da belki de bir ilki gerçekleştireceğiz. Balondan ve paraşütten izlenebilecek olan ilk ralli Pamukkale Rallisi olacak. Bu organizasyon ile daha büyük projelerin adımını da atmış olacağız. Şimdiden Pamukkale Rallisi’nin hayırlı olmasını dilerim” dedi. Konu Pamukkale Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile Ege Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Özer Yüce arasında protokol imzalandı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!