Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Özdilek De Çare Olamadı Denizlispor’da Gelen Gideni Arattı

Özdilek De Çare Olamadı Denizlispor’da Gelen Gideni Arattı
Denizlispor’da kötü gidiş 11. Haftada da sürdü. 11 haftada 3 galibiyet alabilen yeşil siyahlılar, üst üste ikinci, 11 maçta ise 6.yenilgisini Beşiktaş karşısında aldı. Yücel İldiz sonrası büyük bir umutla takımın başına getirilen Mehmet Özdilek de düşüşe çare olamadı.

Süper Lig’de üçüncü milli ara Pazar günü oynanan maçların ardından başladı. EURO 2020 Elemelerinin son maçları olan İzlanda ve Andorra maçları için lige verilen ara öncesi Yukatel Denizlispor, 11. Hafta maçında Beşiktaş’a konuk oldu. 9 yıl sonra rakibi ile karşı karşıya gelen yeşil siyahlılar, ilk yarıda dengeli bir oyun sergilediği maçta 70.dakikada yediği golle mağlup oldu. 1-0 biten maçın ardından yeşil siyahlılar, haftayı 11 puanla 14.sırada son 5’in içinde kapattı.

İLK 3 HAFTADA 7 PUAN

Takımı 9 yıl sonra şampiyon yapan Yücel İldiz ile sezona muhteşem başlayan Horoz, sahasında aldığı 2-0’lık Galatasaray galibiyetinin ardından deplasmanda aynı skorla Antalyaspor’u mağlup etmeyi başardı. İlk iki haftada 6 puan alan Horoz, yönetimin ilk 5 hedefine doğru emin adımlarla ilerlerken, düşüşün sinyallerini 3. Haftadaki Göztepe maçında verdi. İzmir deplasmanında rakibi karşısında 1 golü sayılmayan Horoz, eksik kaldığı bölüm dahil olmak üzere pek varlık gösteremedi. 0-0 biten maçın ardından 1 puanı cebine koyan Denizlispor, ilk milli arayı 7 puanla tamamladı. KABUS DOLU İKİNCİ BÖLÜM Horoz için düşüşün başlangıcı ise 4. Haftada kendi sahasında oynadığı Konyaspor maçıyla başladı. Atatürk Stadındaki maçta rakibine 1-0 mağlup olan Horoz, 5. Haftada ise Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Yeşil siyahlıların iç sahada 6. Haftada aldığı 1-0’lık Kasımpaşa yenilgisi ve sonrasında oynanan 7. Haftadaki 5-1’lik Yeni Malatyaspor yenilgisi kan değişimi için kulübü zorladı. Yönetim önce sahip çıktığı babamız dediği Yücel İldiz’i 1 gün içerisinde sözleşmesini tek taraflı fesih ederek gönderdi.

TEK ALTERNATİF ÖZDİLEK İDİ

Horoz için İldiz sonrası dönem için konuşulan isimler arasında tek alternatif ise Mehmet Özdilek oldu. Yönetim, Hatay’dan ayrılan İlhan Palut’u Süper Lig tecrübesi nedeniyle takımın başına getirmezken, Ertuğrul Sağlam da oyun tarzı nedeniyle beğenilmedi. Yönetim ısrarla istediği Hamza Hamzaoğlu da geçmiş dönemde Denizli’de yaşadığı olaylar nedeniyle Denizli’ye gelmek istemedi. Bütün isimler elenince de tek kalan Mehmet Özdilek oldu.

 GELEN GİDENİ ARATTI

Özdilek yönetiminde Horoz ilk maçına 8. Haftadaki Fenerbahçe maçında çıktı. Dönem dönem iyi oynadığı maçı 2-1 kaybeden yeşil siyahlılar, 9. Haftada ise Gençlerbirliği’ni kötü oynamasına rağmen deplasmanda 2-0 geçmeyi başardı. 10. Hafta maçında sahasında Sivasspor’a 2-0 kaybeden yeşil siyahlılar, 11. Haftada ise Beşiktaş’a 1-0 kaybetti. Özdilek yönetiminde çıktığı 4 maçta 3 yenilgi ve 1 galibiyet alan Denizlispor, İldiz’i mumla arar hale geldi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!