Denizli
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Ölümü herkesi üzdü Denizli protokolü'nden neslican paylaşımı

Ölümü herkesi üzdü Denizli protokolü'nden neslican paylaşımı
Rize'de sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Neslican Tay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Denizli'de milletvekilleri ve belediye başkanları Neslican Tay hakkında üzüntülerini sosyal medyadan dile getirdi.

Rize'de sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ile tanınan ve sosyal medya fenomeni haline gelen Neslican Tay, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Sosyal medyada kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan genç kadının vefat haberi üzerine sosyal medyada onu tanıyanlar ve takipçileri üzüntülerini paylaştı. Ailesine bağsağlığı dileklerini iletti. Denizli'de milletvekilleri ve belediye başkanları da üzüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

 

BİÇER KARACA: IŞIKLAR İÇİNDE UYU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Neslican Tay'ın fotoğrafını twitter hesabından paylaşarak, Bize unuttuğumuz ne varsa farkettiren, yaşamımıza ve kendi öykümüze sahip çıkmamızı, azmi ve cesareti hatırlatan #neslicantay ışıklar içinde uyu..' ifadelerini kullandı.

 

SANCAR: İYİ Kİ BU DÜNYADAN GEÇTİN

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise, Twitter hesabından yaptığı görselli paylaşımda 'Verdiğin savaş binlerce insana umut oldu, çabaların diğer savaşçılara ilham oldu ve olacak. İyi ki bu dünyadan geçtin Neslican. Seni tanıdığımız için çok şanslıyız. #neslicantay' notunu düştü.

 

BAŞKAN ZOLAN RAHMET DİLEDİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'da Neslican Tay ile ilgili paylaşımda bulundu. Başkan Zolan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Neslican Tay'a ait bir fotoğraf paylaşarak, 'Kanserle mücadele denilince senin umudun, azmin ve cesaretin hep akıllarda olacak... Neslican kızımıza Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. #neslicantay' dedi.

 

DOĞAN: MEKANIN CENNET OLSUN

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'da Neclican Tay'ın hayatını kaybetmesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Doğan, twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Gülüşün, umutların birçok hastaya ilham verdi. Kansere karşı mücadelen herkese anlamlı bir miras bıraktı. Şimdi rahat uyu güzel insan... Mekanın cennet olsun. ?

#neslicantay' ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!