Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Forum Çamlık’a hangi otobüsler gider? Forum Çamlık otobüs hatları (saatleri)

Forum Çamlık’a hangi otobüsler gider? Forum Çamlık otobüs hatları (saatleri)
Denizli'de bulunan Forum Çamlık'a ulaşmak için halk otobüslerini kullanabilirsiniz. Denizli Belediyesi tarafından işletilen Belediye Otobüsü, Forum Çamlık'a düzenli seferler düzenlemektedir. Ancak, otobüs saatleri ve hatları düzenli olarak güncellenebilir, bu nedenle en doğru ve güncel bilgilere Denizli Belediyesi'nin resmi web sitesinden veya ilgili otobüs duraklarından ulaşmanızı öneririm. Bu kaynaklardan, Forum Çamlık'a giden halk otobüslerinin hat listesi ve otobüs kalkış saatlerini öğrenebilirsiniz.

 

Denizli'de, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'ne ulaşmak için çeşitli otobüs hatları mevcuttur. Hangi otobüslerin Forum Çamlık'a gittiği ve kaç numaralı otobüslerin bu güzergahı takip ettiği hakkında en güncel ve doğru bilgilere Denizli Belediyesi'nin resmi web sitesinden veya ilgili otobüs duraklarından ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Denizli24haber gibi yerel haber sitelerinde de Forum Çamlık'a giden otobüs hatları hakkında bilgi bulabilirsiniz. Bu kaynaklardan alışveriş merkezine giden otobüs hatları, güzergahlar ve numaraları hakkında detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Pamukkale ilçesinde bulunan Forum Çamlık Otobüs Durakları yakınından geçen toplu taşıma hatlarının otobüs saat tahminleri ve hangi aracın sizi en kısa sürede Forum Çamlık Otobüs Durakları'na götüreceği konusunda kesin ve güncel bilgilere ulaşmak için Denizli Belediyesi'nin resmi web sitesini veya ilgili mobil uygulamalarını kullanmanızı öneririm. Bu kaynaklarda, Forum Çamlık Otobüs Durakları'na ulaşmak için kullanabileceğiniz hatlar, tahmini otobüs saatleri ve yolculuğunuz için en uygun hatlar hakkında bilgiler bulabilirsiniz. Ayrıca, otobüs duraklarında yer alan güncel hat bilgilerini ve zaman tablolarını kontrol etmek de yolculuğunuzun daha planlı ve konforlu olmasını sağlayacaktır.

 

FORUM ÇAMLIK'A NASIL GİDERİM?

Forum Çamlık'a gitmek için Antalya istikametinden Denizli'ye giriş yaptıktan sonra Kampüs istikametini takip ederek ilerlemeniz gerekmektedir. Yol üzerinde Demokrasi Meydanı yazan levhaları takip ederek Forum Çamlık'a ulaşabilirsiniz. Bu yönlendirmeler, size Forum Çamlık'a en hızlı ve kolay şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır. Trafik durumuna göre yolculuk süresi değişebileceğinden, seyahat öncesi güncel trafik bilgilerini kontrol etmeniz ve gerektiğinde alternatif güzergahları kullanmanız da önemlidir.

120 numaralı otobüs valilik – Zübeyde Hanım Caddesi

8 ve 22 numaralı hatların iptal edilmesiyle bu hatların yerine 120 numaralı devreye girdi. 120 numaralı hat; Karşıyaka-Valilik-Kervansaray arasında veriyor. 120 numaralı hat bu güzergahta ilerliyor; “Karşıyaka-Anafartalar Lisesi-Emniyet Müdürlüğü-Otogar-Valilik-Çınar-Forum Çamlık-D.Demircioğlu Caddesi-Üniversite-Ertuğrul Gazi Caddesi-M.Dözmez Caddesi-Barboros Bulvarı-Kervansaray”

120 numaralı otobüs saatleri

120 numaralı otobüs nerede olduğunu bilmek için tıklayınız

450 numaralı otobüs hattı  Üniversite-15 Temmuz Demokrasi Anıtı

4 ve 9 numaralı hatların yerine 450 numaralı hat devreye girdi. 450 numaralı hat;  Pamukkale Üniversitesi - 15 Temmuz Demokrasi Anıtı arasında hizmet veriyor. 450 numaralı hattın güzergahı ise; PAÜ Hastanesi- Üniversite-Forum Çamlık-İnönü Caddesi-Çınar-Valilik-Balık hali-Bakırlı-Yenimahalle-Gümüşler durağı-Merkezefendi Kaymakamlığı-Çiğdem Caddesi-Albayrak Meydanı-Huzurbul cami-15 Temmuz Şehitler Anıtı

450 numaralı otobüsün saatleri

450 numaralı otobüs nerede olduğunu bilmek için tıklayınız

 

300 numaralı otobüs hattı  Karahasanlı-Üniversite-Bağbaşı

23 numaralı hattın iptal edilmesiyle 23 hattın yerine 300 numaralı hat devreye girdi. 300 numaralı otobüs hattı; Karahasanlı- Pamukkale Üniversitesi –Bağbaşı arasında hizmet veriyor. 300 numaralı hattın güzergahı ise  “Karahasanlı-Babadağlar Toki-Hal Kavşağı- Akçeşme-Bakırlı-Gazi Bulvarı-Valilik-Çınar-Emek Caddesi-Kıbrıs Şehitler-Forum Çamlık-Doğan Demircioğlu Caddesi-Mevlana Caddesi-Üniversite Caddesi-Üniversite Hastanesi- Yunus Emre Caddesi-Yusuf Aydemir Caddesi-Ertuğrul Gazi Caddesi-Tekelipınar Caddesi-Huzur Caddesi”

300 numaralı otobüs saatleri

300 numaralı otobüs nerede olduğunu bilmek için tıklayınız

 

250 NUMARA otobüs hattı - Eskihisar-Çamlık-Üniversite- Beyaz kafe 

5 ve 12 numaralı hatların iptal edilmesiyle bu numaraların yerine 250 numaralı otobüs hattı devreye girdi. 250 numaralı hat Eskihisar-Çamlık-Kampüs arasında hizmet veriyor. . 250 numaralı otobüs hattın güzergahı ise; ; “Eskihisar-Sevindik-Çal Caddesi-Sümer Kavşağı-Otogar-Valilik-Çınar-Lise-(Emek)-Stad-Çamlık-Kınıklı Caddesi-Üniversite Hastanesi-Kampüs”

250 numaralı hattın saatleri

250 numaralı otobüs nerede olduğunu bilmek için tıklayınız
 

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!