3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor Kasımpaşa Karşısında

Denizlispor Kasımpaşa Karşısında
Denizlispor, Süper Lig’in 6. Hafta maçında yarın konuk edeceği Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor. Kupa mücadelesinde moral depolayan yeşil siyahlılar, şimdiye kadar 6 kez karşılaştığı ancak galibiyet alamadığı rakibi karşısında ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Horoz’da kritik maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Süper Lig Cemil Usta Sezonun 6. Hafta maçında yarın Denizli Atatürk Stadyumunda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Yukatel Denizlispor’da kritik maçın hazırlıkları sürüyor. Çarşamba günü oynanan ve 4-0 kazanılan Hacettepe maçıyla moral depolayan Horoz’da bu maçta forma giyen isimler dünkü çalışmada yenileme çalışması yaptı. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde Haluk Ulusoy Tesislerinde gerçekleştirilen antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Pas çalışması yapan futbolcular, dar alanda pres ve çift kalede taktik maçla antrenmanı tamamladı.

6 MAÇTA GALİBİYET YOK

Rakibi ile 2012’den sonra ilk kez karşı karşıya gelecek olan Denizlispor’un İstanbul ekibine karşı karnesi zayıf. Şimdiye kadar 6 lig maçında karşı karşıya gelen iki takım sahadan 1 kez eşitlikle ayrılırken 5 maçı ise konuk takım kazandı. Horoz kalesinde 13 gol görürken, sadece 4 gol atabildi. Yeşil siyahlılar, kritik maçı kazanarak hem rakibi karşısında ilk zaferini elde etmeyi hem de Konya maçında alınan yenilginin telafisini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

EKSİK YOK!

Hacettepe maçına as kadrodan 9 ismi götürmeyen Horoz’da kritik maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. Barrow’un tedbir amaçlı haftanın ilk 2 günü dinlendirildiği yeşil siyahlılarda, başarılı oyuncunun Kasımpaşa maçında forma giyebileceği öğrenildi.

DENİZLİSPOR KASINPAŞA HANGİ KANALDA 

Süper Lig'in 6. haftasında YUKATEL Denizlispor 28 Eylül Cumartesi(yarın) saat 15:00'da Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Denizlispor Kasımpaşa maçı Bein Sport 2'den naklen yayınlacak. Karşılaşmada Kasımpaşa ile karşılaşacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Tugay Kaan Numanoğl yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Maçın 4. hakemi olarak Hüseyin Gökberk Arslan, VAR'da Arda Kardeşler ve AVAR'da Ceyhun Sesigüzel görev yapacak. Maçın BeIN Sport 2'den yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

YUKATEL Denizlispor'un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Thiago Lopes, Cristian Sapunaru, Oğuz Yılmaz, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Issac Sackey, Modou Barrow(Oscar Estupinan), Hadi Sacko(Olcay Şahan) ve Hugo Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

Kasımpaşa'nın ise, Fatih Öztürk-Strahil Popov, Syam Ben Youssef, Veysel Sarı, Karim Hafez, Aytaç Kara, Abdul Khalili, Haris Hajradinovic, İlhan Depe, David Pavelka ve Mame Thiam 11'i ile sahada olması bekleniyor.
 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!