Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlispor – Fenerbahçe bilet fiyatı

Denizlispor – Fenerbahçe bilet fiyatı
Denizlispor Fenerbahçe bilet fiyatları belli oldu. Denizlispor, Fenerbahçe ile Kendi stadında 20 Ekim Pazar günü saat 19.00'da karşı karşı karşıya gelecek. En çok merak edilen konulardan biri ise Denizlispor Fenerbahçe bilet fiyatları oldu. saat 15.00'da Denizlispor – Fenerbahçe Maç Biletleri satışa çıktı.

Denizlispor – Fenerbahçe Maç Bilet Fiyatları açıklandı. 20 Ekim Pazar günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Fenerbahçe maçımızın biletleri bugün saat 15:00 itibariyle satışa çıktı. 

İşte Denizlispor Fenerbahçe Maç Bilet fiyatları :

VIP: 400₺
Loca Önü: 400₺
D Üst, B Üst: 350₺
E Alt, E Üst: 250₺
A Alt, A Üst: 250₺
Maraton: 200₺
Aile Tribünü: 200₺
Kale Arkası: 100₺
Misafir: 100₺


- Fenerbahçe logolu Passolig kart sahipleri sadece misafir tribünden bilet alabilirlerdir.

- Aile tribünü biletleri sadece Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişelerinden satılacaktır.

- 7 yaş ve üzeri çocuklara Passolig kart ve maç bileti alınması zorunludur.

- Biletler Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişeleri, www.Passo.com.tr web sitesi, Passo Mobil Uygulaması üzerinden satın alınabilecektir.

- Engelli vatandaşlarımızın gişelere engelli kartlarının aslı ve Passo kartları ile başvurmaları halinde ücretsiz engelli bileti yüklemesi yapılacaktır. Müsabaka günü engelli bilet yüklemesi yapılmayacaktır.

- Passolig kart başvuru ve kart vizeleme işlemleri Passo.com.tr web sitesi, Passo Mobil uygulaması ve Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişesinden yapılacaktır. Maç günü gişelerimizden Passolig kart başvurusu yapılamamaktadır.

- Taraftarlarımız Passolig kartları yanlarında olmadan cep telefonlarındaki Passo Mobil uygulamasını kullanarak QR kodunu stadyum turnikelerine okutarak müsabakaya giriş yapabileceklerdir.

- Denizli Atatürk Stadyumu bilet gişeleri 09:00 - 18:00 saatleri arası hizmet vermektedir.

 

Girişler
2019-20 Cemil Usta Sezonu 8.hafta müsabakasında Fenerbahçe ile evimizde oynanacak müsabaka öncesi, taraftarlarımızın mağdur olmaması için alınan giriş ve güvenlik önlemleri aşağıdaki gibidir. Müsabakayı stadyumdan izleyecek olan taraftarlarımızın aşağıdaki hususlara özen göstermelerini önemle rica ederiz.

 

-Kapalı E Alt, E Üst, Loca, Loca Önü, VIP, D Üst tribününden bilet alan taraftarlarımız Denizlispor Store yanındaki 1 nolu kontrol noktasından;

-Kapalı A Alt, A Üst, Engelli Tribünü ve B Üst tribünden bilet alan taraftarlarımız ve basın mensupları, Kuşpınar Mahallesi tarafında bulunan 5 nolu dış duvar kapısından;

-Sevgi Tribününden müsabakaları izleyecek olan misafirlerimiz (şehit yakını, gaziler vb.) kale arkası 9 Nolu kapıdaki turnikeden Passolig kartlarını okutup 10 nolu kapıdan giriş yapacaklardır.

-Taraftarlarımızın mağdur olmamaları, zor durumda kalmamaları için özellikle PASSO kartlarını tanımlamaları gerekmektedir. Tanımsız Passolig kartı olanlar, stadyum içine hiç bir şekilde giremeyecektir. Bu amaçla kapı önlerine güvenlik şeridi eklenmiştir ve stadyuma gelen taraftarların Passo kartının olup olmadığı güvenlik görevlileri tarafından da kontrol edilmektedir.

-Loca sahiplerinin ise kendilerine verilen şifrelerden kartlarına tanımlama yapmaları -gerekmektedir. Kartlarına tanımlama yapmamış olan Loca sahiplerinin içeri alınmaları mümkün olmayacaktır.

-Ayrıca protokol girişlerinde de sadece ve sadece tanımlı olanlar içeriye alınacaktır. Protokol tribününde tanımsız olan kişiler, bir şekilde protokol tribününe girseler bile tekrar dışarı çıkarılacaklardır.

- Kapı girişlerinde sorun yaşayan taraftarlarımızın, bulundukları noktaya en yakın Passolig gişesine başvuru yapmaları halinde yardımcı olunacaktır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!