3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Denizlispor Antalyaspor deplasmanında

Denizlispor Antalyaspor deplasmanında
Süper Lig'in ilk haftasını Galatasaray galibiyeti ile kapatan YUKATEL Denizlispor 2. haftada deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler…

Süper Lig'in ilk haftasını Galatasaray galibiyeti ile kapatan YUKATEL Denizlispor 2. haftada deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.Karşılaşma öncesinde iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler…

YUKATEL Denizlispor Süper Lig'in 2. haftasında 25 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te başlayacak maçta Antalya Stadyumu'nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Müsabakayı İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Candaş Elbil yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemliğini Yasin Kol, VAR hakemliğini Alper Ulusoy üstlenecek.

HOROZ İKİ HAFTA DIŞARIDA

YUKATEL Denizlispor Süper Lig 2019-2020 sezonuna kendi evindeki 2-0'lık Galatasaray galibiyeti ile başladı. Ligin ilk haftasındaki galibiyetle moral bulan yeşil-siyahlılar 2. ve 3. haftada maçlarını deplasmanda oynayacak. Deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak yeşil-siyahlılar hazırlıklarına hafta boyunca Denizli'de devam etti. Yeni transfer Olcay Şahan ise takımla birlikte çalışmalara katıldı.

ANTALYASPOR MAÇI ÖNCESİ İLDİZ'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, hafta sonu oynayacakları Antalyaspor karşılaşması ile ilgili olarak, “Belirli bir oyunları var ve sabırlı oynamasını biliyorlar. Bu nedenle Antalya’da işimiz hiç kolay olmayacak. Ancak bizim de bir oyun anlayışımız var. Maçın zorluk derecesinin bilincindeyiz ve iyi bir neticeyle dönmeye çalışacağız” dedi. Denizlispor'da Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Barrow'un ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Transfer çalışmalarının devam ettiği yeşil-siyahlılarda takıma iki oyuncunun daha kazandırılacağı öğrenilirken, iki oyuncunda yabancı olacağı kaydedildi. Bu oyuncuların ise stoper bölgesine Antonio Milic, ortasaha bölgesine ise Birkir Bjarnason olduğu edinilen bilgiler arasında.

ANTALYASPOR SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

Süper Lig'e deplasmandaki 0-1'lik Göztepe galibiyeti ile başlayan Antalyaspor sezona iyi bir giriş yaptı. Yeni sezonda takıma Aatif Chahechouhe, Eren Albayrak, Amilton, Harun Kavaklıdere ve Ufuk Akyol'u kadrosuna katan Antalyaspor'da Mevlüt Erdinç, Abdelaziz Barrada, Yekta Kurtuluş, Jean Drole, Willam Vainqueur gibi isimler ise takımdan ayrıldı.

KORKMAZ:''DENİZLİSPOR HAKEDEREK KAZANDI''

YUKATEL Denizlispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Korkmaz,''YUKATEL Denizlispor ,Galatasaray maçında iyi futbol oynadı. Yetenekli oyunları var. Yetenekli oyunların taraftarın coşkusu ile yaptıkları ile hakettikleri bir galibiyet aldılar. YUKATEL Denizlispor maçı zor bir maç olacak. Denizlispor ileride hem tecrübeli hem yetenekli oyuncuları var. İyi oyun ve mücadele ile kazanmak istiyoruz.''dedi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ile Antalyaspor tarihlerinde 3'ü hazırlık karşılaşması, 4'ü Türkiye kupası olmak üzere 79 defa karşı karşıya geldiler. YUKATEL Denizlispor bu maçların 26'nda sahadan galip ayrılırken, Antalyaspor 32 maçta gülen taraf oldu. 21 maç berabere sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

Antalyaspor'un karşılaşmaya, Ruud Boffin- Diego Angelo, Bahadır Öztürk, Doğukan Sinik, Chales Da Silva, Paul Mukairu, Ufuk Akyol, Serdar Özkan, Ondrej Celustka, Nazım Sangare ve Hakan Özmert 11'i ile sahada olması bekleniyor.

YUKATEL Denizlispor'un ise, Adam Stackhowiak- Tiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Cristian Sapunaru, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru(Olcay Şahan), Radoslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Madou Barrow ve Hugo Rodallega 11'i ile sahada olamsı bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!