Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlili Müdürden Şok Mesajlar Atatürk'e Put Dedi Silah Arkadaşlarına Dil Uzattı

Denizlili Müdürden Şok Mesajlar Atatürk'e Put Dedi Silah Arkadaşlarına Dil Uzattı
Tarım ve Orman Bakanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Denizlili Said Dağdaş'ın 10 Kasım için paylaştıkları gündem oldu. Dağdaş'ın Atatürk'e put demesi, diktatör demesi büyük tepki çekti.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatan küstahlar yine hortladı. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü Silvikültür Daire Başkanlığında görevli Şube Müdürü Said Dağdaş'ın 10 Kasım için paylaştıkları gündeme bomba gibi düştü. Aslen Denizli’nin Acıpayam ilçesinden olduğu öğrenilen Dağdaş, Atatürk için put benzetmesi yaparak, "09,05'te bazıları putları için saygı duruşunda bulunacak. Dünyada en gülünç olay yaşanacak. Yarın 10 Kasım. O diktatörlük hala esiyor. Bu millet 23 Nisan 1923 e kadar Mustafa Kemal ve ekibi kahraman bilir. 1924 sonrası Mustafa Kemal adını e kemalin çatır çatır kırıp atmıştır. Bu nedenle kahramanlığı sonrasında diktatörlüğünü görmüştür. Hem de İslam'a savaşan diktatör" mesajlarını paylaştı. İYİ Parti Denizli Milletvekili bu şahısı kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımın altına yüzlerce tepki gösteren yorum geldi.

İŞTE İYİ PARTİLİ ÖZTÜRK PAYLAŞIMI

VEKİL YASİN ÖZTÜRK DEŞİFRE ETTİ! Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, aslen Denizli’nin Acıpayam İlçesi, Dodurga Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Ankara’da Orman Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olan Said Dağdaş isimli Devlet Memurunun 10 Kasım sebebiyle kendisine ait sosyal medya adresinden Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Mustafa Kemal Astatürk’e hakaretler yağdıran ve onu “diktörlük” ile suçlayan paylaşımlar yapan kişiyi deşifre etti. Vekil Öztürk, kendisine ait sosyal medya adresinden Atatürk’e hakaret eden şahsın sadece birkaç paylaşımını yayınlayarak, “Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş. Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e hertürlü hakareti yap. Hemde bu devletin ekmeğini ye. Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah. Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel. Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım, Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini hissettiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım, Senin gibilerin Devlet’imizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşa’ya küfür etmesine mi?” ifadelerinde bulundu. Sözde Devlet Memuru olan şahsın sosyal medya adresinde Atatürk ile ilgili hakarey içeren bir çok paylaşımların olması da dikkatlerden kaçmadı. Denizli İYİ Parti Milletvekili Yasin Öztürk, Orman Genel Müdürlüğünde görevli olan bu şahısla ve onun paylaşımına destek yazıları yazan bazı şahıslarla ilgili olarak TBMM’de soru önergesi verileceğini açıkladı. Vekil Öztürk ayrıca adı geçen şahısla ilgili olarak da suç duryurunda bulunacaklarını belirtti.

Yasin Öztürk'ün işte o paylaşımı; 

“Orman Genel müdürlüğünde şube müdürüymüş!!!
Hem Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Atatürk ‘e hertürlü hakareti yap.
Hemde bu devletin ekmeğini ye.
Devlet’in lokması boğazına dizilsin inşallah.
Atatürk olmasaydı kim bilir hangi Yunan’ın marabalığını yapıyordun be müptezel !!!

Denizli’den senin gibi bir Atatürk düşmanı çıktıya ona mı yanayım,
Mülakatlarda en ufak Atatürk ‘e sevgisini hissettiren gençlerimizin elenmesine mi yanayım,
Senin gibilerin Devlet’imizin ekmeğini yiyip fırsat buldukça Gazi Paşa’ya küfür etmesine mi?”

Said DağdaşSaid DağdaşSaid DağdaşSaid Dağdaş

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!