Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

DENİB İhracat Ödülleri Sahipleri İle Buluşuyor

DENİB İhracat Ödülleri Sahipleri İle Buluşuyor
Denizli İhracatçılar Birliği(DENİB) dopdolu 2 güne hazırlanıyor. 1 Kasım Cuma ve 2 Kasım Cumartesi günü 5 programa ev sahipliği yapacak olan DENİB, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı İsmail Gülle'nin katılımı ile ihracatın yıldızlarına ödüllerini dağıtacak. DENİB'in 25'nci yılına özel olarak bu sene 25 ihracat şampiyonu ödüllendirilecek. Özel ödüllerle beraber 41 ihracatçı onurlanrıdılacak.

DENİB 1 Kasım Cuma ve 2 Kasım Cumartesi günü yopun bir programa hazırlanıyor. 2 gün boyunca 5 program gerçekleştirecek birlik, 1 kasım günü 7. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması'nın finalini gerçekleştirecek. 2 Kasım Cumartesi günü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımı ile her ay başka bir ilde gerçekleştirilen ihracat rakamlarının açıklanması, Denizli Meclisi'nde oluşturulan 13 genel sekreterlik ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımı ile firmaların talep ve sıkıntılarını ileteceği bir soru-cevap toplantısı, hazır giyim sektör toplantısı ve ihracatın yıldızları ödül töreni prgoramlarını gerçekleştirecek.

DENİB'DE HEYECAN TASARIM YARIŞMASI İLE BAŞLAYACAK

DENİB'in dolu dolu geçireceği 2 günlük program 1 Kasım Cuma günü 7. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması Finali ile başlayacak. Kreatif direktörlüğünü Uğurkan Erez'in yaptığı ve ev ve plaj giyimim sektörünün ihracatını arttırmak, yeni tasarımcıları teşvik etmek amacıyla düzenlenen yarışmanın finalinde genç tasarımcılarını ürettikleri ürünler cuma akşamı saat 20:00'da düzenlenecek defile ile beğeniye sunulacak.

 

CUMARTESİ GÜNÜ 4 PROGRAM

DENİB organizasyonu ile Denizli'de cumartesi günü 4 önemli program gerçekleştirilecek. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TİM Başkanı Sayın İsmail Gülle katılacağı programların ilki her ay başka bir ilde gerçekleştirilen ihracat rakamlarının açıklanması olacak. Bakan Pekcan'ın katılımı ile Türkiye, Denizli ve DENİB ihracat rakamları açıklanacak.  Ardından ise Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde bir süredir devam eden meclis toplantısı gerçekleştirilecek.

 

2018 YILININ İHRACAT ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLERİNİ ALACAK

Denizli'de 2018 yılının ihracat şampiyonları ödüllerini alacak. Her yıl 20 ihracatçının ödüllendirildiği ancak DENİB'in 25. kuruluş yıl dönümü olaması sebebiyle bu yıl 25 en fazla ihracat yapan firma ve özel ödüllerle birlikte 41 firma onurlandırılacak.

 

DENİZLİ MECLİSİ'NDE TALEP VE SORUNLAR DİNLENECEK

Denizli Meclisi olarak adlandırılan programla Bakan Pekcan ve 13 genel sekreterlik üyesi Denizlili firmalarla bir araya gelecek.  Soru-cevap usulünde gerçekleşecek toplantıda firmalar talep ve sıkıntılarını bizzat iletecek. DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu firmaların bu toplantıya katılmalarının büyük fayda sağlayacağının altını çizdi. Bu toplantının ardından Hazır Giyim üzerine sektörel bazda bir toplantı daha gerçekleştirilecek.

 

BAŞKAN MEMİŞOĞLU'NDAN DAVET

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu,''2 gün boyunca dolu dolu bir program bizi bekliyor. Bizlerde bu organizasyonları gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Tüm firmalarımızı, sanayicilerimizi, iş adamlarımızı programlara bekliyoruz''dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!