Denizli
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Bu Derneğe 18 Yaşından Büyükler Üye Olamaz

Bu Derneğe 18 Yaşından Büyükler Üye Olamaz
Denizli’nin tek çocuk derneği ‘Acıpayam Çocuk Derneği’ çocuklara  ve gençlere yönelik projeler oluşturmak için Acıpayam ilçesinde kuruldu.

Denizli’nin tek Çocuk Derneği olan Acıpayam Çocuk Derneği,  “Akıl yaşta değil, baştadır” sloganıyla hareket ederek çocuklar için projeler üretiyor.  Acıpayam Çocuk Derneği Yönetim kurulu Başkanı Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi 17 yaşındaki Oğuzhan Ateş, derneğin, 15-17 yaş arasındaki 7 “ öğrenci tarafından, çocuklara  ve gençlere yönelik projeler oluşturmak için kurulduğunu belirtti.

Ateş, derneğin ilk hedefinin, çocukların ve gençlerin sosyal ve kültürel alanlarda geliştirmek olduğunu altını çizerken aynı zamanda dersler verip daha bilinçli daha iyi bir birey olmaları için çalışacakları bunun içinde okullar açılması ile birlikte özel derslerinin verileceğini söyledi. Başkan Ateş, “Öğrenci olduğumuz için sorunlarımız konusunda büyüklere göre daha yetkiliyiz. Herkese yol gösterici olmak için' Acıpayam Çocuk Derneğini’açtıklarını söyledi. Bu dernekte, işe gönülden sarılacak, zamanını, kendini verebilecek pozitif düşünce üretebilecek çocuklara ve gençlere yer vereceğiz” diye konuştu.

 

DERNEK SLOGANI: “AKIL YAŞTA DEĞİL, BAŞTADIR”

Ateş, Acıpayam Çocuk Derneği'nin “Akıl yaşta değil, baştadır” sloganıyla hareket ettiğini anlatarak, “Derneğe 18 yaşından büyükler üye olamaz” dedi.

Derneğin tüzüğünün hazırlanmasında İl sivil toplum ve ilişkiler müdürlüğünün, destek verdiğini anlatan Ateş, afiş ve medya tanıtımıyla her okuldan 2 öğrenciyi üye yapacaklarını, böylece derneğin faaliyet alanını genişleteceklerini anlattı.

Ateş, dernek yönetim kurulu üyelerinin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerini ziyaret ederek çalışmaları için destek isteyeceğini ve derneğin yıllık aidatının 12 YTL olduğunu bildirdi.

Acıpayam Çocuk Derneği'nin toplantılar düzenleyerek neler yapabileceklerine dair projeler oluşturduklarını anlatan Ateş, şunları kaydetti:

“Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi 4. sınıf öğrencisi Oğuzhan Ateş (17), Başkan Yardımcısı Çamlık Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 3.sınıf öğrencisi Mert Cemil An, Dernek Saymanı Acıpayam Anadolu İmam Hatip lisesi 4.sınıf öğrencisi Osman Topcu, Sekreter ise Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencisi Melike Özdemir arkadaşımız. Yönetim kurulu üyeleri de Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşuyor.”

Acıpayam Çocuk Derneği

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!