Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Babadağ Kapalı Pazar Yerine Kılıçdaroğlu Garantisi

Babadağ Kapalı Pazar Yerine Kılıçdaroğlu Garantisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'ye geldi. Kılıçdaroğlu ilk ziyareti ise Babadağ ilçesine yaptı. Kılıçdaroğlu, ilçeye kazandırılan butik otel, gönül çarşısı, BSM Gençllik Merkezi, tekstil çarşısı, şehir otelinin toplu açılış törenini ve pazar yeri ve kır düğün salonunun temel atma törenini gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'ye geldi. Denizli'de CHP'nin yerel seçimlerde kazandığı belediyeleri ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı Babadağ Belediyesi oldu. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı'nın 5 aylık çalışmalarını dinleyen Genel Başkan Kılıçdaroğlu, bu süreçte ilçeye kazandırılan butik otel, gönül çarşısı, BSM Gençllik Merkezi, tekstil çarşısı, şehir otelinin toplu açılış törenini ve pazar yeri ve kır düğün salonunun temel atma törenini gerçekleştirdi. Kemal Kılıçardaoğlu'na, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve Seyit Torun, Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Muğla Milletvekili Burak Erbay, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba eşlik etti.

Açılış töreninde ilk olarak söz alan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı,''31 Mart'tan bu yana 6 aydır birlikteyiz. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi liyakat ve eşitlik ilkesi ile hizmet etmeye çalışıyoruz. Parti ayırt etmeksizin vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. 31 Mart akşamı 25 yıl sonra Babadağ Belediyemize 6 oklu bayrağımızı diktikten sonra bir söz verdik. Artık rozetimizi çıkararak hizmet yapacağız dedik. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. 5 yıllık hazırladığımız projerleri 5 yıl sonunda gerçekleştireceğimize söz veriyoruz. Bugün Genel Başkanımız bizi şereflendirdi. Ben kendilerine tüm Babadağlılar adına saygı ve sevgilerimi sunuyorum''dedi

Babadağ Kapalı Pazar Yeri

Ali Atlı'nın ardından halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

KAPALI PAZAR YERİNE KILIÇDAROĞLU GARANTİSİ

Babadağ'a il gelişim. Sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyum. Ali Bey'e ayrı teşekkür etmek istiyorum. O kendini Babadağ'a adayacak. Babadağ çok önemli bir tarihe sahip, tekstilin başkenti ancak ihmal edilmiş. Ama belediye başkanımız buraya hakettiği  değeri verecek. Yapamadığı yerde bana müracaat edecek. Kapalı pazar yerinde biraz zorluk yaşayabileceğini söyledi. Bende bunun garantisini verdim. O pazar yeri yapılacak.

Babadağ Kapalı Pazar Yeri

ALİ BAŞKANIM HER HARCAMANIN HESABINI VERECEK

Ben belediye başkanlarımıza 7 ilkeden bahsettim. İlki ayrım yapılmayacak. Ayrım yapılan siyaset anlayışı eskidi. Kimse partisinden dolayı dışlanmayacak. Biz Türkiye'de hiç bir çocuğun yatağa aç girmesini istemiyoruz. Muhtaç ailelere yardım etmek belediye başkanının asli görevidir. İkincisi belediye başkanlarımıza milletin parasına harcadıkları için her kuruşun hesabını verecekler. Bu hesap vatandaşa verilmelidir. Örneğin, hastane,tünel yaptık diyorlar. Kaça yaptın diyoruz? Cevap yok. Biz bunu sorarız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını sorarız. Ben bunu soruyorum bana kızıyorlar. Ben proje yapma demiyorum. Ama hesabını ver. Göreceksiniz Ali Başkan pazar yeri yaptığında her kuruşun hesabını verecek. Ben vergi veriyorsam bunun hesabını sorarım. Eğer kendi cebinden yapıyorsa hesap sorulmaz, Allah razı olsun denir.

 

TÜRKİYE'DE BİR BABA ÇOCUĞUNA HARÇIK VEREMİYORSA BENİM GÖZÜME UYKU GİRMEZ

Türkiye'de ekonomi iyi gitmiyor. Her evde bir işsiz var. Acaba işsizliği ne olduğunu biliyor mu Türkiye'yi yönetenler? Üniversite mezunları iş bulamıyor. Çocuğuna harçlık veremeyen babanın dramını sarayda oturanlar biliyorlar mı? Benim siyaset anlayışımda bir baba çocuğuna harçlık veremiyorsa benim gözüme uyku girmez. Bunun için yönetenleri uyarmak zorundayız. Bugün 8.5 milyon işsiz var. 17 yılda ne yaptınız? Niçin Türkiye bu hale geldi. Bunu AK Partili kardeşlerimin de düşünmesi lazım. Bugün Suriye'de kan dökülüyor. Bizi orta doğu bataklığına sürüklediler. Kim sürükledi? Bugün 3.5 milyon Suriyeli ülkemize geldi. Onlara kızmamak lazım kim getirdi onları buraya. 40 milyar dolar para verdik iş bulduk. Bunun hesabını kim verecek. Yarın bir 3.5 milyon Suriyeli daha gelebilir. Çünkü Esad ben ülkemde terör istemiyorum diyor. Ben bunu kabul etmiyorum. Suriyeliler gelmiş asgari ücretin altında çalışıyor. Benim gencim işsiz, bu kabul edilemez.

Babadağ Kapalı Pazar Yeri

SİZ ALDIĞINIZ BORÇLARI NE YAPTINIZ? BEN BUNLARI SORMAYAYIM KİM SORSUN?

17 yıldır bir iktidar düşünün. Vergi alıyor, fabrika satıyorlar, arsa satıyorlar, TELEKOM sattılar, tank palet fabrikasına sattılar. Bana dünyada bir örnek gösterin kendi silah fabrikasını yabancı bir orduya peşkeş çekilsin. Biz bunu sormayacak mıyız? Bunu söyledim 'hayır bir onu satmadık' dedi. Resmi Gazetede bunun kararı var. Eleştirince bir karar daha çıkardılar. 1105 sayılı kararname. Ama bunu saklıyorlar. Millette açıklamıyorlar. Ben bunu bilirim. Bunu millete anlatırım. Çünkü benim bu millete karşı sorumluluğum var. Bugün ordumuzu Ergenekon, Balyoz ile darmadağın ettiler. Bir ülkenin Genel Kurmay Başkanı içeri atıldı. Bunun hiç bir yerde örneği yok. Ben bunları neden anlatıyorum. Yeni siyaset anlayışımı herkes anlasın diye. Sarayda oturanların halktan koptuğu bir dönem yaşıyoruz. Türkiye'de sorunlar dağ gibi büyümüş. Türkiye bugün Londra'daki tefecilere teslim edilmiş. 170 milyar dolar faiz ödüyoruz. Saat başı 2 milyon dolar faiz ödüyoruz. Bunları ben söylemeyeyim kim söylesin? Ben çalışanın, üreticinin hakkını savunacağım. Siz aldığınız bu borçları ne yaptınız? Şimdi kurdukları kurum ise Borçlanma Genel Müdürlüğü. Biz Türkiye'yi tefecilerden kurtarmak istiyoruz.

Babadağ'da Butik otel, gönül çarşısı, BSM Gençllik Merkezi, tekstil çarşısı, şehir otelinin toplu açılış törenini ve pazar yeri ve kır düğün salonunun temel atma törenini gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Denizli programı sırayla Merkezefendi, Serinhisar, Honaz ve Bozkurt ilçelerinde devam edecek.

kaynak denizli24haber.com

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!