3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Tin, 15 Milletvekilinin İyi Parti’ye Geçmesini Böyle Eleştirdi

Tin, 15 Milletvekilinin İyi Parti’ye Geçmesini Böyle Eleştirdi
Tin, 15 Milletvekilinin İyi Parti’ye Geçmesini Böyle Eleştirdi

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği etkinlikte Çakmak Mahallesi halkıyla bir araya geldi.15 milletvekilinin CHP’den İYİ Parti’ye katılmasını eleştiren Şahin Tin, “Bu siyasi ahlaksızlık kendi içlerinden bile tepki gördü, ayrılığa düştüler. Ortak aday çıkarmaya kalktılar, başaramadılar. Daha yolun başında birbirleriyle çekişiyorlar. Görüldü ki; bunların ittifakından bir şey olmaz. Bu zihniyetle ülke yönetemezler” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’in Çakmak Mahallesi halkıyla buluştuğu toplantıya, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, kadın ve gençlik kolları başkanları da katıldı. Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmada konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, muhalefete yüklendi.

 

“BU SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR”

15 Milletvekilinin CHP’den İYİ Parti’ye geçmesini eleştiren Şahin Tin, “Bunu halka bir demokrasi duruşu olarak anlatmaya çalıştılar ama yapılan düpedüz siyasi ahlaksızlıktı. Öyle ki; kendi içlerinden bile tepki gördü. Kendi içlerine sinmeyen bir şeyi halka demokratik duruş olarak yutturmaya çalışıyorlar” dedi.

 

“BUNLARIN BİRLİKTELİĞİ PAZARA KADAR”

Muhalefetin birlikteliğinin uzun soluklu olmadığının, Türkiye üzerinde ameliyat yapmak isteyen güçlerin dayatması olduğunun kısa sürede ortaya çıktığını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Bir projeyi hayata geçirmek, ortak bir aday çıkarmak istediler. Ancak kendi aralarında mutabakat sağlayamadılar. Sonunda balonları patladı. Bunların birlikteliklerinin pazara kadar olduğu da ortaya çıktı. Şimdi soruyorum; halkımız bunlara güvenir mi? Daha yolun başındayken bile uzlaşamayanlar, hükümet olup ülke yönetebilir mi? Yol arkadaşlıkları, samimiyet üzerine kurulur. Pazara kadar değil, mezara kadar olur. Bunların birlikteliğinin pazara kadar olduğunu, hatta pazara bile ulaşamadığını daha en başında halkımız görmüştür” dedi.

 

“CUMHUR İTTİFAKI OYUNU BOZACAKTIR”

 

AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı birlikteliğinin tamamen ülke menfaatleri temelinde oluşturulduğunu belirten Şahin Tin, “Bunların memleketin derdiyle dertlenme gibi bir gayeleri yok. İplerini ellerinde tutanların emrini yerine getirmeye çalışıyorlar. ‘Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun!’ mantığıyla hareket ediyorlar. Uluslararası projenin, taşeronluğunu yapıyorlar. Onların değirmenine su taşıyorlar. Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmanın dışında ortaya koyabildikleri bir söylem yok. Ekonomi adına, tarım adına, dış politika adına, halka sunabildikleri bir vizyonları yok. ‘Erdoğan’ı istemeyiz de istemeyiz’ diyorlar. Ağa babalarının temennilerini dillendiriyorlar. Cumhur İttifakı bu oyunu bozacaktır. Milletimiz bu oyuna gelmeyecek ve Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacak, Türkiye’nin emin ellerdeki geleceğe yolculuğunu sürdürmesini sağlayacaklardır” dedi.

 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, konuşmasının sonunda mahalle halkıyla sohbet etti, çocuklarla ilgilendi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!