Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Eski Başkan Ali Yapsu Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eski Başkan Ali Yapsu Son Yolculuğuna Uğurlandı
Eski belediye başkanlarından ve Baklan Belediyesi AK Parti Meclis Başkan Vekili Ali Yapsu gözyaşları arasında toprağa verildi.

1984-1989 yılları arasından ’da belediye başkanlığı görevini üstlenen Ali Yapsu, Baklan Meclis Başkan Vekilliği görevini sürdürüyordu. Akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 76 yaşındaki Yapsu, Baklan halkı ve AK Partililer tarafından sevilen isimlerden biriydi. Ali Yapsu’nun cenaze törenine AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Akduman, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Güngör, İlçe Emniyet Amiri Ömer Şahin, protokolün diğer üyeleri, Ali Yapsu’nun yakınları, sevenleri ve çok sayıdan vatandaş katıldı. 3 çocuk 9 torun Sahibiydi Merhum Yapsu, uzun yıllar görev yaptığı Baklan Belediyesi önündeki töreninin ardından Baklan Merkez Mezarlığı’na götürüldü. Cuma Namazı’nın müteakip kılınan cenaze namazının ardından Baklan Merkez Mezarlığı’na defnedildi. Merhum Yapsu; 3 çocuk babası ve 9 torun sahibiydi.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Ali Abimiz kendisini halkının hizmetine adayan ömrünü Baklanlıların evlerini yaparak, yuvalarını ısıtarak, insanlığa hizmet ederek tamamladı. Bir dönem, hem Almanya’daki hem de Türkiye’deki gelişmişliği ilçesine de gerçekleştirmek için 1984-1989 yılları arasında Baklan Belediye Başkanlığı görevini üstlendi. Ali Abimizin engin tecrübelerinden yararlanmak istedik. Hiç tereddüt etmeden ‘Sen Ankara’daki mevki ve makamını bırakıp Baklan’a hizmet için geldin, Baklan’da değişime öncülük ettin. Seve seve yanında olurum’ dedi. O günden bugüne birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdik. Son günlerde rahatsızlığı olmuştu ama buna hazırdı, dün de ruhunu teslim etti. Hep birlikte Ali Abimizi ebediyete uğurlayacağız. Cenabı Hak ruhunu şad eylesin, kabrini Cennet mekan eylesin. Katıldığınız için Yapsu Ailesi adına, Baklan Belediyesi adına hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

“Hayatını Hizmet Etmek İçin Adamış” Üzücü haberi gece altığını belirten Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan, “Ali Abimiz hayatını hep hizmet etmek için adamış, hep güzellikler peşinde koşmuş ve bir dönem de ’da belediye başkanlığı yapmış. Bu dönem de meclis üyeliği görevini ifa ediyordu. Biliyorsunuz, bu dünya fani dünya. Hiçbirimiz kalıcı değiliz, bu dünyadan geçiyoruz. Allah’ım böyle şerefli, onurlu bir hayat yaşatsın. Ali Yapsu Abimizin mekanı cennet olsun. Geri kalanlara Allah sabır versin” diye belirtti. “Bir Baklan Sevdalısını Uğurluyoruz” Törende konuşanlar arasında AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan’da vardı. Özkan, “Hepimizin başı sağ olsun. Ali Abimizin mekanı cennet olsun. Bugün burada bir Baklan sevdalısının bir memleket aşığının ahirete irtihalinde ona dualarımızla yanında olduğumuzu ve bu hizmetleri yapan kıymetli Abimizin, başkanımızın bıraktığı hoş sedayı ilelebet gök kubbede duyacağız. Allah’ım bizlere sabır versin. İnşallah onun açtığı bu güzel yoldan geçmeyi, güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin” ifadelerini kullandı.


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!