Denizli
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizlili Yarışmacıdan Kahkaha Tufanı

Denizlili Yarışmacıdan Kahkaha Tufanı
Türkiye Televizyonlarının en çok izlenen TV programlarından biri olan O Ses Türkiye programına katılan Denizlili yarışmacı Osman Suna, jüri üyeleriyle yaşadığı diyalog stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi kahkahaya boğdu.

Pazar günü TV 8 ekranlarında yayınlanan ve Türkiye’nin en çok reyting alan yarışmalarından olan O Ses Türkiye programına Denizlili yarışmacı Osman Suna damga vurdu. Suna yarışmada, sözü ve müziği Fettah Can’a ait “Özledim” isimli şarkısını söyledi. Osman Suna’nın seslendirdiği şarkıya şarkının bitimine saniyeler kala Seda Sayan döndü. Denizlili genç şarkıcı, Seda Sayan’ın takımına katılmaya hak kazandı. Yarışmaya 2 yıl önce de katıldığını ancak performansına jüri üyelerinin dönmediğini belirten Suna, iki yıl önce yaşadığı heyecanı tekrar hissettiğini söyledi. Bunun üzerine Seda Sayan, “Ben performansını beğendim. Şarkıyı hissetti ama tam asılamadı şarkıya. Bu heyecanını yenmesi için bir şeyler yapacağız” dedi.

KARİYERİNİ ANLATTI KAHKAHA TUFANI KOPTU

Bu sezon Hadise, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Seda Sayan’dan oluşan juri üyeleri, Denizlili yarışmacıya kendisini tanıtmasını istedi. Genç yarışmacı, “Denizli’den geliyorum. Buraya gelerek kendime son bir şans tanımıştım. Denizli’de müzik piyasası iyi olmadığı için farklı bir mesleğe yöneldim. Şu an mermer ve ahşap dekorasyon işi yapıyorum. 7-8 yıldır müzik hayatındayım. Müziğe başlamam da şöyle oldu; ilk katıldığım bir ses yarışmasında sonuncu olmuştum. Denizli’de liseler arası ses yarışmasıydı. 20 kişinin katıldığı yarışmada sonuncu olmuştum” diyerek müzik yaşantısını anlattı.

Suna’nın Denizli’de liseler arası müzik yarışmasına ilk katıldığında sonuncu olması jüri üyelerini güldürdü.  Beyazıt Öztürk’ün “Darbe üstüne darbe yemişsin, Kariyerinde bir tek başarı yok ya” ve Acun’un “Ama vazgeçmekte yok. Müzik piyasasına küsmüş genç bir şarkıcıyı Seda Sayan takımına katmış oldu” sözleri stüdyoyu kırdı geçirdi. Genç yarışmacının iki yıl sonra tekrar katıldığı aynı yarışmada ise birinci olduğunu açıklaması üzerine stüdyodan yoğun alkış aldı.

ACUN ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Yarışmacının kariyerini şaşırtıcı bulan Acun, “Maşallah Denizli’de nasıl bir şehirse; çok severiz Denizli’yi. Müziğe ilgi var anladığım kadarıyla. Bir kez birinci bir kez sonuncu oluyor bunu da ilk kez duyuyorum” dedi.

BEYAZ’DAN YARIŞMACIYA, “SENDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR”

Suna’nın açıklamalarının ardından in misin cin misin?, “gizemli bir yarışmacı” şeklinde yorumlar yapıldı. Son olarak Beyazıt Öztürk ise, “Ben sana dönmedim ama seninle çok sohbet etmek isterim. 13 yıl Talk Show yaptım ama hala senden öğreneceklerim var” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!