Denizli
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Denizli Vatan Partisinden CHP’ye Şok Sözler

Denizli Vatan Partisinden CHP’ye Şok Sözler
Denizli Vatan Partisinden CHP’ye Şok Sözler

Denizli Vatan Partisi Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesi değerlendirirken “Acaba Erdoğan mı kazandı, yoksa CHP mi hediye etti?” sorusunu sordu.

Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu "Erdoğan'ın kaybetme koşulları var mıydı? Elbette fazlasıyla şartlar uygundu. Ekonomide derinleşen kriz, patatesin, soğanın bile isyan etmesi, eğitim ve sağlıktaki sorunlar, cumhuriyet, Atatürk ve laiklik karşıtı uygulamalar, yılların getirdiği yıpranmışlık. AKP Hükümetini üflesen yıkılacaktı. Bu şartlarda Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek CHP ve İyi Partiye iki maddelik programla birlikte seçime girmeyi önerdi. Birincisi teröre karşı sağlam duruş, ikincisi üretim ekonomisine geçmekti. Hatta Sayın Kılıçdaroğlu'nun da ittifakın tek cumhurbaşkanı adayı olmasını istedi. Önce doğru buldular sonra ABD'nin HDP'yi tercih ettiğini söyleyerek vazgeçtiler.

PKK hendeklere gömülmüşken, tekrar HDP'nin elinden tutarak onu meclise ve hükümete taşıma projesi bir ABD projesiydi. Ne yazık ki CHP ve İyi Parti bu projede rol aldılar. PKK ve FETÖ ile işbirliği yapılarak Tayyip Erdoğanların yıkılamayacağını dilimizde tüy bitercesine anlattık. Ama dinlemediler. Şimdi takke düştü, kel göründü. Umarım gerçeği görmüşlerdir. PKK'ya %4-5' e varan 2 milyona yakın oy taşıdılar. Kendilerine Atatürkçüyüm diyenler bundan ne kadar utansalar azdır.

Sadece CHP mi? İyi Partide bu hatadan nasibini aldı. MHP'yi bölmüştünüz, onun oylarına taliptiniz. Ne oldu? MHP oylarını korudu. Ülkücü ve milliyetçi taban Akşener'in PKK ve FETÖ'yü okşayan çizgisinden ürktü. Eski partisini tercih etti.

Bu seçimlerde seçmen teröre karşı vatanın birliği, bütünlüğü mü yoksa ekmek mi sorusuna "önce vatan" diyerek cevap verdi. "Ben geçim sıkıntısına katlanabilirim ama teröre ve vatansızlığa katlana mam” dedi.

Kendilerine Atatürkçüyüm diyenler, milliyetçiyim diyenler şimdi şapkasını önüne koyup düşünmelidir ler. Amerikan projelerinde yer alarak, PKK ve FETÖ'ye umut bağlayarak başarı şansı yoktur. Bu gerçek bir kez daha ispatlandı. Ama CHP'ye pahalıya mal oldu.

HEM CUMHURBAŞKANLIĞINDAN OLDU HEMDE 50-60 MİLLETVEKİLLİĞİ KAYBEDİLDİ!

Gerek terör ve güvenlik sorunları gerekse de ekonomik sorunlar dev gibi ortada duruyor. Hatta önü müzdeki günlerde daha da derinleşerek devam edecek. AKP ve Erdoğanların bunları çözebilecek ne programları ne kadroları ne de kabiliyetleri var. Bu sorunların çözümü yine vatanseverlerin, Atatürk çülerin, milliyetçilerin sırtına kalacak. Önemli olan hata yapmak değildir. Önemli olan hatalardan ders çıkarmaktır. Gelecek aydınlıktır. Gelecek milli birlik ve beraberliktedir. Gelecek bağımsız, başı dik ve üreten Türkiye’dedir. Geleceği Atatürk’ün yolundan yürüyenler kuracaktır."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!