3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Delrin Levha

Delrin Levha

Araştırma – Geliştirme (Ar-Ge)’ye yönelik çalışmaların artması ile bu sektörde kullanılacak malzemelere ihtiyaç oldukça artmıştır. Bu malzemelerin temini konusunda ülkemizde önemli bir yere sahip olan bir firma olan OKD Polimer olarak bizler uzman ekibimizle birlikte hem AR-GE sektörüne hem de üretime yönelik polimer ham madde temini konusunda piyasaya cevap verebilecek ölçüde çalışmalar yürütüyoruz.
Delrin Levha Nedir?
Delrin Levha; metallere göre birçok alanda daha kullanışlı olan, sıcaklık, esneme ve yorulmaya karşı bu avantajını açık ara ortaya koyan bir malzemedir. Bu malzeme ile özellikle AR-GE çalışmalarında imal edilmesi gereken malzemeler hızlı ve kolayca imal edilebilir çünkü işlemesi de çok kolay bir malzemedir. Delrin normal plastiklerden daha sağlam ve mukavemetli bir malzemedir. Lazer CNC ile işlenebilir, dişli uygulamalarında, kapı uygulamalarında, ofis cihazlarında ve kış spor ekipmanları gibi birçok alanda tercih edilebilir. Müşterilerimizin bu minvaldeki ihtiyaçlarını gerek levha halinde gerekse endüstriyel kompotent olarak tedarik edebiliyoruz.

Biz Kimiz?
Misyon olarak belirlediğimiz “yenilikçi olmak” prensibi ile ürünlerimizi satın alan tüm sektörlere ait titiz saha çalışmaları yürütüyoruz. Geniş çaplı pazar araştırmaları ile ihtiyaçlara göre en uygun tedarikçilerle çalışıyoruz. Bu sayede müşterilerimize en kaliteli ürünü sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 2004 yılından beri içerisinde bulunduğumuz bu sektörde müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak hem onların işlerindeki kalite ve verimi artırıyor hem de kazancımızın yanına onların işimizi doğru yapmanın mutluluğunu ekliyoruz.

Hem ülkemizdeki hem de dünyadaki sektörel gelişmeleri ve teknolojik yenilikleri yakından takip ederek her zaman yeni kalmanın önemli olduğu AR-GE faaliyetlerine destek olmak için çalışıyoruz. Araştırmalarımızdan ve yılların verdiği tecrübelerden edindiğimiz bilgi birikimi sayesinde müşterilerimize en hızlı ve en doğru çözümü sunmaya çalışıyoruz. Firmamızın vizyon çalışmalarını da hem bu araştırmalara, hem tecrübelere hem de müşterilerimizden aldığımız geri dönüşlere bağlı olarak devamlı güncelliyoruz.

Geniş Bir Pazara Ürün Sağlıyoruz
OKD Polimer olarak sağladığımız ürünlerin en başında mekanik AR-GE çalışmalarının vazgeçilmesi olan mühendislik plastikleri gelmektedir. Castomin, polietilen ve teflon kategorileri altında ihtiyaca göre birçok ürün sunuyoruz. Bunun yanında yine AR-GE başta olmak üzere, denizcilik, iş makineleri, madencilik, Makine, demir yolu, petrol ve otomotiv gibi birçok endüstri alanı için bileşenler sağlıyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!