3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

DTO ile AYSİAD'dan “Hayalimdeki İş İnsanı” Sergisi

DTO ile AYSİAD'dan “Hayalimdeki İş İnsanı” Sergisi
Denizli Ticaret Odası (DTO)ile Avrasya Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (AYSİAD)’nin birlikte düzenlediği “Hayalimdeki İş İnsanı” Resim ve Kompozisyon Yarışması’na katılan öğrencilerin eserleri, Forum Çamlık AVM'de sergilendi. Sergi, öğretmenlerve vatandaşların yanı sıra öğrenciler ile velilerindende büyük ilgi gördü.

Öğrencilerin iş insanlarına bakış açılarını görmek, hayal güçlerini irdelemek ve gelecekte seçecekleri meslekleri ile eğilimlerini belirlemek amacıyla, Türkiye’deki en büyük projeye birlikte imza atan Denizli Ticaret Odası ve AYSİAD, yarışmaya resim dalında katılan öğrencilerin eserlerini, Forum Çamlık AVM'desergiledi.

MİNİKLERİN SERGİSİNE İLGİ BÜYÜK OLDU

Alışveriş merkezinin müşterilerinin yanı sıra farklı yaş gruplarından çok sayıda insanın ilgi gösterdiği serginin açılışınaDenizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri hikmet Alpaslan ve Yakup Öğütcen, AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, AYSİAD Yönetim Kurulu üyelerive öğrenciler ile velilerikatıldı.

SÖZKESEN: “ESERLERİN HER BİRİ DERS NİTELİĞİNDE DEĞERLİ”

Açılışa katılanlar ve sergiye ilgi gösterenlerle birebir ilgilenen Denizli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Melek Sözkesen,yarışmada dereceye giren çocukların eserlerinden çok etkilendiğini belirterek, bazı resimlerin ders niteliğinde olduğuna dikkat çekti. Zaman zaman seminer ve konferanslarda bazılarını gerekirse telif haklarını ödeyerek kullanmak istediğinide dile getiren DTO Başkan Yardımcısı Sözkesen, "İnanın bu eserlerden çok etkilendim; telif haklarını ödemek koşuluyla faydalanmak da istedim. Gençleri, eserlerini ve başarılarını görünce, bir kez daha fark ettik ki ülkemizin geleceği emin ellerde. Hepsini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Denizli Ticaret Odası olarak, eğitim ile gençlerimiz ve çocuklarımız söz konusu olduğunda, elimizden gelen her şeyi yaptık; yapıyoruz. Eğitim ve gençlerimiz söz konusu olunca bizde herkes seferber oluyor. Onlar geleceğimiz ve geleceğimizi, elbirliğiyle en iyi şekilde inşa edelim istiyoruz." dedi.

ESERLER KİTAP HALİNE DE GETİRİLECEK

Yarışmanın fikir babası AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık ise, Cumhuriyet’ikuran Ulu Önder Atatürk’ün, ülkenin geleceğini gençlere emanet ettiğini vurguladı. Başkan Catlık,“Biz de iş adamları olarak,yarınlarımızın emanet edildiği gençlerin geleceği nasıl tasarlayacaklarını, nasıl hayal ettiklerini görmek ve irdelemek istedik. İş dünyasından bir sivil toplum örgütü olarak, yarışmaya katılan gençler sayesinde çok önemli veriler elde ettik.Bugünde halkımızın beğenisinesunduk. 16 hazirana kadar sergimizi gezmek isteyen öğretmenlerimizi, velilerimizi ve vatandaşlarımızı Forum Çamlık AVM'yebekliyoruz.” diye konuştu. Başkan Catlık ayrıca,eserleri kitap haline getireceklerini deaçıkladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!