3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

"Beyağaç Daha Da Güzelleşiyor"

"Beyağaç Daha Da Güzelleşiyor"
"Beyağaç Daha Da Güzelleşiyor"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Beyağaç ilçesini ziyaret ederek AK Parti Beyağaç İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Beyağaç'ın daha da güzelleştiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Allah'a şükürler olsun sözlerimizi birer birer yerine getirebilmenin huzuru içindeyim" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Beyağaç İlçe Teşkilatı'na iade-i ziyarette bulundu. Başkanı Osman Zolan’ın Beyağaç buluşmasına Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay, AK Parti Beyağaç İlçe Başkanı Mustafa Tekin, ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tekin, Başkan Osman Zolan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ın, Beyağaç’a yaptığı ve yapacak olduğu hizmetlerden dolayı Beyağaç halkı ve teşkilatım adına çok teşekkür ederim. Beyağaç ve Denizlimiz adına teşkilatımız olarak gece gündüz hizmet edeceğiz” dedi. Beyağaç Belediye Başkanı Akçay ise, Büyükşehir Belediyesinin gerçekleştirdiği yatırımları anlatarak, "Geçen yıl Büyükşehir Belediyemiz tarafından 4 mahallemizde 60 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme işlemi tamamlandı. Şubat ayında 4 mahallemizde yine kilit parke taşı döşeme işlemleri başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a bizlere gösterdikleri ilgi ve hizmetle için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

"Sözlerimizi yerine getirebilmenin huzuru içindeyim"

Başkan Osman Zolan ise, görevine yeni başlayan Tekin ve yeni yönetimine başarılar dileyerek, "Beyağaç güzel bir ilçemiz. Beyağaç daha da güzelleşiyor. 30 Mart 2014’te emaneti aldığımızda, 'Sizlere hizmet etmeye geliyoruz, hizmetkârınız olmaya geliyoruz' dedik. Allah'a şükürler olsun ki, sözlerimizi birer birer yerine getirebilmenin huzuru içindeyim. 'Denizli’de ne varsa Beyağaç’ta o olacak' dedik. Gece gündüz durmaksızın sizler için gayret içindeyiz” dedi.

 

"Muhtaç insanımız varsa bizlere ulaştırın"

Denizli genelinde uyguladıkları Evde Bakım ve Sağlık Merkezi hizmetinin ayrı bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Zolan, “Yarın hiçbirimizin garantisi yok. Ne olacağımız belli değil. Bu şehirde bakıma ihtiyacı olan, yalnız ve engelli vatandaşlarımıza hizmet etmek zorundayız. Aç, açıkta olan, ihtiyacı olan insanımız kalmasın istiyoruz. Bugün Denizlimizde aç yatan varsa sorumlusu benim. Acı çekene, derdi olana benim ulaşmam lazım. Nerede muhtaç insanımız varsa bizlere ulaştırın” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!