Denizli
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2347.7
  • BIST
    9003.22
  • BTC
    69462.36$

Başkan Subaşıoğlu, Selçukbey’e Bu Sözleri Verdi

Başkan Subaşıoğlu, Selçukbey’e Bu Sözleri Verdi
Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluştu. Subaşıoğlu, geride kalan 5 yıllık dönemi değerlendirerek, “Bu dönem Merkezefendi çok farklılaştı. Şimdi Denizli’deki 19 ilçe arasındaki farkı açma dönemi. Merkezefendi’de hız kesmeden yola devam” dedi. Subaşıoğlu, Selçukbey sakinlerine modern pazaryeri, etüt merkezi ve Kadın Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi sözü verdi.

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Selçukbey Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, Milliyetçi Hareket Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

“MERKEZEFENDİ ÇOK FARKLILAŞTI”

Başkan Subaşıoğlu, “2014-2019 döneminde Merkezefendimize, Selçukbey Mahallemize birbirinden önemli projeler kazandırdık. Bu mahallemize Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’ni kazandırdık. Şu an bu merkezimizde 2 bin 500 alt yapı öğrencimiz var. Selçukbey Mahallemiz, en çok yol yatırımını yaptığımız mahallelerden birisidir. Gül Meydanı’ndan Ferhatlar Koleji’nin üst bölgesine kadar yol çalışmaları gerçekleştirdik.Önümüzdeki dönem de güzel işler yapamaya devam edeceğiz.Bu dönem yaptığımız hizmetlerle, projelerle Merkezefendi çok farklılaştı” dedi.

“MERKEZEFENDİ ÖNÜMÜZDEKİ 100 YILI DÜŞÜNEREK HAREKET ETMEK ZORUNDA”

Subaşıoğlu, ileriyi düşünerek hareket etmek gerektiğini vurgulayarak, “Önümüzdeki dönem yapacağımız projelerden birinin yeri hazır. Şuanki Cuma Pazarı’nın kurulduğu yer. Merkezefendi Belediyesi olarak Selçukbey Mahallemize, tıpkı önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz modern Barbaros Kapalı Pazaryeri gibi bir pazaryeri yapacağız. Sadece pazaryeri değil, Etüt Merkezi ve Kadın Aile Sağlıklı Yaşam Merkezi anlamında entegre bir proje yapacağız. Çünkü Merkezefendi, önümüzdeki 100 yılı düşünerek hareket etmek zorunda” şeklinde konuştu.

“MERKEZEFENDİMİZSOL ŞERİTTEN YOLUNA DEVAM EDECEK”

Subaşıoğlu, önümüzdeki dönem projelerinin ve bütçelerinin hazır olduğunun altını çizerek, “Benim çalışma ofisimin arkasında Atatürk’ün çok güzel bir sözü yazıyor. Diyor ki; ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’. Hakikaten bu dönem yapılan hizmetlerle, kazandırılan projeler ile Merkezefendi daha güzel oldu. Şimdi diyoruz ki; Merkezefendi daha da güzel olacak. Bu dönem Denizli’deki 19 ilçe arasındaki farkı açma dönemi. Her şeyimiz hazır. Stratejisinden bütçesine, projelerine kadar her şeyimiz hazır. Merkezefendimiz önümüzdeki dönem sol şeritten yoluna devam edecek. ‘Merkezefendi’de hız kesmeden yola devam’ diyoruz” ifadelerini kullandı.

VEKİL ÖZKAN, “BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNİ SİZLER YAŞIYORSUNUZ”

AK Parti Grup Başkan Vekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, “Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu gayretle, samimiyetle ve tevazuyla evlerimizi, mahallelerimizi ve sokaklarımızı hizmetleriyle buluşturdu. Başkanımızın hizmetlerini sizler yaşıyorsunuz, görüyorsunuz. Başkanımızın yaptığı çalışmalara bir bakayım dedim, vakit yetmedi. 5 yıllık dönemde birçok projeler kazandırıldı” dedi.

ZOLAN, “ÂYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Geride bıraktığımız 5 yıla şöyle dönüp baktığımız da çok güzel hizmetler yapıldı. Çok lafa gerek yok. Ne demiş atalarımız; ‘Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz’ Bizim yaptıklarımız ortada. Denizlimizin, Merkezefendimizin yarını bugünden daha güzel olsun” şeklinde konuştu.

BAŞER, “ATILAN BÜTÜN TEMELLERİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİ”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ise, “2014 yılında sizlerle buluşmalarımız oluyordu. O zaman verilen vaatlerin her biri gerçekleşti. Atılan bütün temellerin açılışı gerçekleşti. Bütün projeler hayata geçirildi. Başkanımız sizin verdiğiniz yetkiyi, sizin verdiğiniz sorumluluğu layıkıyla yerine getirdi. Bununla birlikte de böyle sizin karşınıza tekrar seçim önü çıktığımızda haklı bir gururla çıkıyoruz. Başımız dik çıkıyoruz” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!