3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Başkan Arsan “31 Mart’a Kadar Gönüllere Gireceğiz”

Başkan Arsan “31 Mart’a Kadar Gönüllere Gireceğiz”
Çameli AK Parti Haftalık Toplantısında konuşan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Başkan Arslan, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan yatırımlar ve üretilen hizmetler ile 31 Mart’tan sonra Marka İlçe Haline getireceğiz” dedi.

Toplantıya; Çameli Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, Kadın Kolları Başkanı Selma Tutgun, Gençlik Kolları Başkanı Gazi Eren, Ana Kademe Kadın Kolları Yönetimi ve Denizli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi ve Çameli İlçe Koordinatörü Tayyip Yolcu Katıldı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz, “Bu bir seçim değildir, 31 Mart bir beka meselesidir. 2014 yılında göreve başlayan ve Başkan Adayımız Cengiz Arslan Çameli’de Hizmetleri ile Tarihin sayfalarına altın harflerle ismini yazdırdı. 31 Marttan sonrada Çalışmaları ve projeleri ile Çameli’yiz vizyon ilçe yapacaktır.  Ondan önce de belediye başkanları geldi geçti, kim taş üstüne taş koyduysa Allah hepsinden razı olsun Allah utandırmasın dedi.
.
CUMHUR İTTİFAKI İLE SEVDAMIZIN ADI ÇAMELİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; Çözüm üreten, vatandaşın başvurduğunda talebini alıp çözümünü vatandaşa ileten bir belediyecilik anlayışı ile bu yola çıkacağız. Ak Parti olarak gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yönetmelerini kullanmayacağız İnsan ve Çevreye saygılı bir seçim kampanyamızı yürüteceğiz.31 Marta kadar Dolaşmadık ev, Gönülleri kazanarak Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerinden de yine başı dik, alnı açık olarak çıkacak. ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine birlikte taşıyacaktır. Türkiye’nin dünyanın lider Ülkesi olma hedefinin her daim hedef olarak görüldüğü ve bu hedef için teşkilatlarımız üzerine düşen bütün görevlerimizi yerine getireceğine değinerek daha önceki seçim tecrübelerimizden faydalanarak daha iyi sonuçlar alacağız ve bu seçimden alnımızın akı ile çıkacağız‘’ şeklinde konuştu.

ZAFERE TAŞIYACAĞIZ

Başkan Arslan, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde yapılan yatırımlar ve üretilen hizmetler ile 31 Mart’tan sonra Marka İlçe Haline getireceğiz. Cumhur İttifakı'nın gizli hesaplar olmadan devletin bekası için kurulan bir ittifak olduğunu ifade eden Arslan, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin gösterdiği yolda Cumhur İttifakı ile kurduğumuz gönül birliğini inşallah hep birlikte 31 Mart akşamı zafere taşıyacağız” dedi.

31 MART’A KADAR GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ
Toplantıda Kadın Kollarına ve Gençlik Kollarımıza büyük görev düşüyor her birimiz ev ev, sokak sokak gezeceğiz hemşerilerimizle sohbet edeceğiz Mahalle, köy, sokak demeden gece gündüz çalışacağız. Çalmadık kapı bırakmayacağız. Birlikten kuvvet doğar. Cumhur ittifakının gücünü herkese göstereceğiz” diye konuştu. 

Hedeflerinin cumhur ittifakını Çameli’de ve Denizli’de başarılı kılmak olduğunu belirten Partililer Programlara birlikte giderek vatandaşın elini sıkmaya devam ediyoruz. İnşallah önce Çameli’de Cengiz Arslan’ı büyükşehirde de Osman Zolan’ı belediye başkanı yapacağız" dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!