3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Armada Grandee Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı

Armada Grandee Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
Armada Grandee,  2000 Yılında Ankara’da, Türk öğrencilerin yurt dışında; work and travel, dil eğitimi, değişim, kültürel etkileşim, üniversite, yüksek lisans, diploma programları, sertifika programları, staj programlarına erişimini kolaylaştırmak ve öğrencilere ilgilendikleri alanda profesyonel hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Hizmet verdiğimiz ülkeler arasında; Amerika, Kanada, İngiltere, İrlanda, Almanya, Avusturya, Macaristan, Polonya, Malta, İspanya, Fransa, İtalya, Avustralya, Yeni  Zelanda, Güney Afrika, Çin bulunmaktadır.  İstanbul, Ankara, İzmir ofislerimizle Türkiye’nin her yanına hizmet veriyoruz.


Çok okuyanlarla, çok gezenleri ortak paydada buluşturan, nitelikli, yurt dışı eğitim almış ve profesyonel kadrosuyla onlarca ülkede yüzlerce çözüm ortağı ile birlikte katılımcılara, keşfetmeleri, öğrenmeleri, deneyimlemeleri, eğlenmeleri, başarmaları için rehberlik eden bir kurumuz.

Yalnızca 2017-2018 döneminde 5.000 üzerinde kişiye kişisel danışmanlık verip, 1500 katılımcının yurtdışı programlarından en az birine katılmasını sağladık. Günümüzde Türk öğrenciler dışa açılmaktan imtina eder hale gelip, yurtdışına çıkmayı, eğitim almayı, değişim programlarına katılmayı belirli bir zümreye aitmiş gibi hissetmektedirler.

Türkiye İstatistik Kurumuna göre Türkiye’de 7Milyona yakın öğrenciden yüzde 95’inin pasaportu bulunmaktadır. Bu durumu hep birlikte tersine çevirmek global ve gelişen dünyadan kopmamamız, zengin kültürümüzü diğer insanlara aktarabilmeli ve en nihayetinde dünya mirasına katkıda bulunabilmeliyiz. Work and Travel Ankara, İzmir ve İstanbul ofislerimizdeki danışmanlarımız ile çok daha kolay ve ulaşılabilir. Her türlü aşamada ve adımda sizlerin yanınızda olacak ve sizleri tüm program boyunca sorunsuz bir deneyim elde etmenizi sağlamaya gayret göstereceğiz.

İsmimiz Nereden Geliyor?

Armada Grandee büyük donanma anlamına geliyor. Türkiye’nin deniz aşırı eğitim ve değişim programlarında öncü şirketi olması temennisi ile kurulan markamız 18 yıldır bu hedef için her gün yelken açıyor. Siz de gemiye binmek için artık beklemeyin.

Neye İnanıyoruz?

Farklılıkların zenginleştirdiğine, fırsatların eşitliğine, istenilirse başarılabileceğine, sınırların aşılabileceğine, devamlı ve sürdürülebilir bir gelişime, yerinde keşfetmeye, “o geminin” bir gün sizin için de geleceğine inanıyoruz.

Hayatınızı size konulan hedeflere ulaşmakla tüketmeyin, kendi yolunuzu çizin, biz hayalleriniz için elinizden tutmaya devam edeceğiz.

Web: www.armadagrandee.com

Tel: 08504804676

WhatsApp: 533 4 065 065

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: denizli24haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!