3ü
Denizli
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

Ak Kadınlar Destan Yazıyor

Ak Kadınlar Destan Yazıyor
Ak Kadınlar Destan Yazıyor

AK Parti’nin elde ettiği zaferlerin altında, ülkesinin geleceğini düşünen fedakâr ve cefakâr kadınlarımızın büyük emek ve katkıları olduğunu vurgulayan AK Parti Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Nurcan Dalbudak; “ AK Kadınlar Durdurak Bilmiyor , destan yazmaya devam ediyorlar” dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Yönetimine geldiğinden beri hızlı bir şekilde çalışmaya başlayan ve seçim vesilesiyle hızına hız katan Dalbudak ve ekibi yoğun bir şekilde ev ziyaretleri, toplantıları gerçekleştiriyor, Denizli’deki kadınlara ulaşıyor. Böylece seçime kadar bütün kadınlara ulaşıp onlarla birebir tanışıp sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek yardımcı oluyor .

“VATANDAŞLARIMIZLA İSTİŞARELERE, GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM”

Denizli AK Parti kadın kolları teşkilatı büyük bir özveri ve heyecanla seçime hazırlanıyor ve çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Başkan Dalbudak ve üyeleri, mübarek Ramazan ayı nedeniyle gerek iftarda gerekse teravih namazı sonrasın da kapı kapı dolaşıp ailelerin sorun ve taleplerini dinliyor. AK kadınlar yanlarında götürdükleri gıda paketlerini de ailelere bırakarak toplumsal dayanışma haznesine katkıda bulunuyorlar “Vatandaşlarımızla istişarelere, gönüllere dokunmaya devam” diyen AK Parti Denizli Kadın Kolları İl Başkanı Nurcan Dalbudak ve arkadaşları sokak sokak, ev ev gezip kadınlara ulaşarak 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için destek istiyorlar.

Başkan Dalbudak ev ziyaretleri yaparak ev sahibi ve komşuları ile hasbihal ettiklerini belirterek, “24 Haziran seçimlerinin her zamankinden çok daha önemli olduğunu hatırlatıp, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle yeni sisteme geçileceğini söylüyoruz. Onun için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermelerini istiyoruz. Aynı günü Milletvekilleri için kullanacakları oylarını ise AK Partiye vermelerini talep ediyoruz” dedi.

AK KADINLAR RAMAZANDA GÖNÜLLERE GİRDİLER

Hem ramazan programlarımızı yapıyoruz hem seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Yoğun bir çalışma dönemine girdik. Gece gündüz sahadayız kimi zaman iftar sofralarına konuk olduk, kimi zaman çay sohbetine konuk olduk. Ama her birimiz gittiğimiz her evde güler yüzle karşılandık” diyen Başkan Dalbudak açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:

“ 24 Haziran Türkiye'nin, çocuklarımızın ve yarınlarımızın mücadelesidir . Her gün mahalle mahalle, ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. 2023 hedeflerimizi, Müslüman coğrafyasının Türkiye'ye olan umudunu anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamını, başbakanımızın selamını iletiyoruz. Gönülleri fethederek, onları ikna etmeye çalışarak desteklerini dualarını bekliyoruz. 16 Nisan'a kadar gece gündüz sahalardayız.

KADINLARIMIZ BİZİM KAHRAMANLARIMIZ

İşini bırakarak geliyorlar. Onlarla birlikte sabahleyin saat 9'da il teşkilatında toplanarak gruplara ayrılıyoruz. Hepimiz sahalardayız. Girmediğimiz hiçbir yer kalmayacak. Şehit ailelerimizi ve kimsesiz yavrularımızı her zamanki gibi ziyaret edip yalnız olmadıklarını hatırlattık. Acılarını, dertlerini, ihtiyaçlarını dinledik. Hasta ve yaşlılarımızı da ihmal etmedik. Sanayisinden tutun küçük esnafına kadar, öğrenci yurtlarından tutun evlere, ev sohbetlerine, hanımların günlerine varıncaya kadar gece gündüz gezmeye devam edeceğiz. Çok fedakarlık isteyen bir süreç. Özellikle kadınlarımız bu noktada elinden gelen gayreti gösteriyor. Bu anlamda ben çok mutluyum. Biz gönülleri kazanmaya, dertleri dinlemeye, yapabileceğimiz noktada bir şeyler var ise vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı hedefliyoruz. Kadınlarımızın sorunları ile ilgili konularda çalışma yapmaya gayret ediyoruz. Bizim alanımız kadın, aile ve çocuk. Bu noktada zaten kadını kazandığınızda toplumu kazanıyorsunuz. Bugün biz ailede bir kadını inandırırsak tüm aileyi inandırırız.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!