3ü
Denizli
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.15
  • EURO
    34.88
  • ALTIN
    2246.4
  • BIST
    9140.7
  • BTC
    66452.8$

2 Bin Kişilik Sinema Gecesi

2 Bin Kişilik Sinema Gecesi
Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal etkinlikler kapsamında Merkezefendililere sinema keyfi yaşattığı ‘Açık Hava Sinema Geceleri’ etkinliğinin ikincisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yaklaşık iki bin kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu bahçesindeki etkinlikte yönetmenliğini Sermiyan Midyat’ın yaptığı, başrolde Demet Akbağ’ın rol aldığı,Güneydoğu'da yaşayan ve görev yapan ilk kadın belediye başkanının hikayesini anlatan ‘Hükümet Kadın’ filmi ekranlara verildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi’de bu yeni dönemde güzel projelerde, daha farklı projelerde hep böyle birlikte olacağız. Açık hava sinemalarımızın ikincisini Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde düzenledik. Tabi burada Yeni Mahallemiz, İlbade Mahallemiz, Gültepe Mahallemiz, Merkezefendi Mahallemiz, Alpaslan Mahallemiz var. Bu projemizi gerçekleştirirken hem yaz günlerinde sizlerin daha güzel vakit geçirmesini sağlamak, çocuklarınızla yaz tatilinde ailecek hep birlikte olmanız için hem de o bizim çocukluğumuz olan nostaljik açık hava sinemalarını hep birlikte bir kez daha yaşamak için yaptık. Siz de çok güzel bir katılım sağladınız. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM”

Merkezefendi için büyük bir hevesle çalıştıklarını belirten Başkan Doğan, “Buradan şunu anlıyorum. Merkezefendi İlçemiz bu yeni dönemde sosyal projelere aç. Hep birlikte sinemadan sanata, spordan kültüre bir sürü projemizle karşınıza çıkacağız. Ekip arkadaşlarımızla birlikte inanın büyük bir hevesle çalışıyoruz. Tabi bunun yanında ekonomik krizin, işsizliğin en çok olduğu bu dönemde üreten projelerimizle de karşınıza çıkacağız. Kadın hemşerilerim için kadın kooperatifini kuruyoruz. Kadınlarımız artık evde oturmayacak. Kadınlarımız artık çocuklarına da zaman ayırabilecek. Aynı zaman da parada kazanabilecek. Kuracağımız bu kadın kooperatifleriyle sizlerin el emeğini yaptığı ürünleri ben satacağım. Merkezefendi Belediyesi aracığıyla satacağız. Hem sizler evinize ve çocuğunuza zaman ayıracaksınız hem de az da olsa sizlere harçlıklar kazandıracağız. Tabi bunların hepsini sizlerin desteği ile yapacağız. Bugün burada her zaman olduğu gibi bir kez daha beni yalnız bırakmayıp geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ben de bana vermiş olduğunuz bu güvene, bu umuda layık olmak için var gücümle çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum geldiğiniz için. İyi seyirler diliyorum” diye konuştu.

Açık Hava Sinema Geceleri’ne Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Yılmaz, Merkezefendi Belediyesi Meclis Üyeleri ile CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker de katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!