© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'de yükselme maçında saha karıştı! Kavga ettiler...

Denizli Akkonak Stadı'nda Işıklıgücü ve Yenicekentspor arasında oynanan 1. Amatör Kümeye yükselme grubu 3. maçı olaylı geçti. Maç başında başlayan gerginlik, bir grup taraftarın rakip futbolculara küfür ve hakaret etmeleriyle tırmandı. Maç boyunca toplamda 3 kırmızı ve 7 sarı kart gösterildi.

Denizli Akkonak Stadı'nda Işıklıgücü ve Yenicekentspor arasında oynanan 1. Amatör Kümeye yükselme grubu 3. maçı olaylı geçti. Maç başında başlayan gerginlik, bir grup taraftarın rakip futbolculara küfür ve hakaret etmeleriyle tırmandı. Daha sonra aynı taraftar grubu, hakemlere de ağır derecede küfür ve hakaretlerde bulunarak tansiyonu yükseltti.

Maçın 83. dakikasında Işıklıgücüspor’dan Enes Karakurt’un kaleciyle karşı karşıya kalması ve kaleciye sert müdahalede bulunması üzerine rakip taraftarlar duruma sert tepki gösterdi. Yenicekentspor oyuncuları, Enes Karakurt’un üzerine yürüyerek oyuncuyu darp etmeye çalıştı. Bu hareketi sonrası Karakurt kırmızı kart gördü ve saldırılardan korunmak için soyunma odasına gitti.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolcular arasındaki gerginlik saha dışına taştı. Hakem üçlüsü, emniyet güçlerinin eşliğinde sahadan ayrılmaya çalışırken, tribünlerde hakem ve rakip futbolculara hakaretler ve küfürler yağdıran taraftarlar sahaya girerek rakip oyuncuları darp etmeye çalıştı. Takımların yöneticileri ve emniyet güçleri araya girerek olayların daha fazla büyümesini engelledi.

Maç boyunca toplamda 3 kırmızı ve 7 sarı kart gösterildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER